Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Marcin25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcin25

To ja moze napisze co mi sie dzieje a wy mnie tylko uswiadomicie w moim porzekonaniu ze dopadł mnie jaki rodzaj nerwicy tytlko do konca nie wiem jaki A wiec tak zaczeło sie o wyjscia na podwórko z kolegami ytam nie ukrywam dzialo sie i dostałem 140 pulsu z nikad zadzwonilem po pogotowie zabrali mnie do spzitala zbili puls i wypuscili do domu od tamtego nia a minał juz miesiac biegam od lekarza do lekarza i nikt nie wie co mi jest endokrynolog był pierwszy taeczyca ok usg jamy brzusznej troszke refluktusu reszta ok wczoraj kardiolog bo myslalem ze cos z sercem tez ok echo ok ekg ok jedynie puls wysoki (ale to podejrzewam ze zdenerwowania) teraz moje objawy ktore wystepuja 1)zacznie od tego ze caly czas jestem od srodka strasznie rozdraznioony taki niepokój wenwetrzny (jakby caly czas dzialała arenalina) 2)jak to sie nasili to juz jest masakra normalnie ma mnioe rozsadzic od srodka(straszne uczucie) i tylko sie modle zeby to juz przeszlo 3)W nocy sie budze nie raz caly rozklekotany nie wiem co mam zrobicv ogolnie boje sie zasnac 4)Leki przed jakimkolwiek wyjsciem z domu 5)Jak rte obajwy sie nasilaja pkt 3 to mnie tak przydusi w klatce ze to jst koniec dzis rano po tak mnie przdusilo prze10 sek nei umialem oddechu wziasc a potem jak serce zawalilo raz to myslaem ze to zawal 5)Klucia w kaltce piersiowej po lewej stronie 6)Kolejny punkt jak obajwy sa w tej krytycznej fazie z pkt 3 to robi mi sie uczucie jakbym mial zaraz zemdlec 7)Ogolne leki przed tym ze zaraz sie zacznei to straszne uczucie z pkt 3 i te przyduszenie w klatce piersiowej 8)Ogolne uczucie wenetrzengo stresu tak jakbym caly czas był zesttresowany) 9)Wysoki puls i skaczace cisinienie 10)Jeszcze taka kulka w gardle wystepuje od czasu do czasu Na posumowanie wezne jedna tabletke Ataraxu25mg i przez godzinke 2 jest wszystko ok (Atarax to lek na uspokojenie ) Moje pytani eczy jest to nerwica i jaki TYP