Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Tiki nerwowe i myśli samobójdcze a nerwica

Gość patryk11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem podejrzewam ze mam nerwice ale niewiem jak to powiedziec mojej mamie boje sie ze ona to oleje i nie bedzie chciala pojsc zemna do zadnego lekarza. Moje objawy to prawie wszystko co czytalem o objawach nerwicy czyli: -mam czeste tiki zwiaze z przedmiotami jak i z moim cialem -chce sie zabic i skonczyc z moim zyciem -odczuwam jakby moi koledzy z klasy nie chcieli sie zemna kolegowac mam wrazenie ze ktos mnie zabije jak schodze po schodach lub w innych miejscach -szybko bije mi serce, ciezko mi sie oddycha, czesto chodze sie zalatwiac-sikać, czesto chodze myc rece bo mam wrazenie ze sa brudne po spozyciu obiady lub innego posilku, niewiem wogole po co to napisalem wam ale czuje ze musialem to napisac

Witam Patryka, Proponuję udać się na konsultację psychiatryczną. Jeżeli jest Pan niepełnoletni, to z rodzicami do psychiatry dziecięcego, a jeżeli skończył już Pan 18 lat - to do psychiatry dla dorosłych. Prawdopodobnie przyjmie Pana bez skierowania. Każde myśli samobójcze należy traktować poważnie i prawdopodobnie pomoc lekarza - psychiatry bedzie dla Pana przydatna.