Gość Marta87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Cześć mam pytanie. Miałam wade wrodzona (Zespół Fallota) mineło od opercji 22lata. Pytanie moije jest takie czy jeżeli Ja w dzieciństwe przeszłam tą chorobę to czy moje dzieci też mogą przejąć moją chorobe czy też nie? prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pani Marto! Już odpisałam ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
madziulak84 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Hej, też jestem po korecji Zespołu Fallota w dzieciństwie, z informacji od lekarza wiem, że dziecko może być chore, ale wcale nie musi. Znam dziewczynę, która z Fallotem urodziła zdrową córeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LekarzIzabelaWiech Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam! Teoretycznie istnieje takie prawdopodobieństwo, że Pani dzieci także będą miały tetralogię Fallota. Znacznie większa jest jednak szansa, że urodzi Pani zdrowe dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi