Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość kkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Chciałabym prosić o pomoc, mianowicie chodzi o mojego narzeczonego. Ma 24 lata. Trzy razy w życiu zaobserwowano u niego u domu, ze dostaje drgawek całego ciała. Trafił na pogotowie . Lekarze zrobili podstawowe badania, które nic w zasadzie nie wykazały. Po drugim ataku narzeczony poszedl na badanie EEG które mu zlecili, na badaniu rowniez nic nie wyszlo co by moglo niepokoic. Nastepnie wykonany został rezonans magnetyczny, który potwerdzil ze teoretycznie jest wszytsko w porzadku, dziś wystapil trzeci atak i zaczynam sie martwic. Dodam ze narzeczony ma czesto podwyzszone cisnienie krwi które przwewaznie wynosi 145 na 80. Przy napadzie cisnienie wynosilo przewaznie 180 na 70. Zaznacze tez bo wydaje mi sie to w sumie istotne ze w przecieagu dwoch lat stracil on dwie bliskie osoby, tate i brata, a 8 lat temu jeszcze drugiego brata. Jest on osobą która jest strasznie zamknieta w sobie wiec mysle ze moze to byc niejako przyczyna owych napadów. Dodam jeszcze ze ma tez klopoty z oddychaniem , poniewaz ma skrzywiona przegrode nosowa, która była operowana poł roku temu ale lekarz stwierdzil ze zabieg sie nie udal do konca i drożność nie jest prawidlowa. Wydaje mi sie ze zaznaczylam te główniejsze mozliwe motywy. Proszę o pomoc, ponieważ martwie sie o jego zdrowie.