Gość krzysztof1 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czy po operacji bay-passow ponad dwa lata,gdzie samopoczucie i wyniki ok.mozna jesc np.brzuszki lososiowe kilka razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam... Jak Tobie smakują, a cholesterol nie będzie w uszach dzwonił - to czemu nie.. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wstanislaw Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Łosoś,a w nim brzuszki to zdrowe jedzenie. Ryby morskie posiadają tłuszcze obniżające zły cholesterol, który jest przyczyną choroby wieńcowej. Jeśli żołądek pozwala to łosoś nie zaszkodzi. Pamiętać trzeba, że każdy tłuszcz wpływa na otyłość, a ta nie jest dobra na serce. Życzę zdrowia. Ja jestem po by-pass 6 lat. Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wstanisław....wszystko ładnie napisałeś po za tym że nie wspomniałeś że mogą to być rybki gotowane a nie wędzone ;a ja podejrzewam że Krzysztofowi chodziło o brzuszki wędzone.... pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi