Marcin111 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Mam taki problem zauważyłem dzisiaj po wczorajszym stosunku dużą czarną plame na penisie od wewętrznej strony napletka wygląda to jak siniak o czego to może być i jak sie tego pozbyć dodam że to trochę boli ale tylko jak dotknę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lulzgal Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Znikło ci to bo mam to samo zauważyłem to wczoraj dokladnie z takiej samej sytuacji plama ma okolo 4mm chyba ze rozciagne to plama zmienia kolor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Makus Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kurde pany kurde ja tez mam czarne plamy ale to od 3 dni i bez stosunku byly bo ten, tylko renka, znikly wam czy cos? jak rozciongom to tez kolor zmienia prosze pomozice kappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DzikiWenglarz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Panie Makus, ja też miałem plame czarno na penisie, lubilem sobie wkladac wungiel do majtek, ale to nie niewazne. Po pewnym czasie plamka stawala sie coraz wieksza i wieksza, az w koncu ogarnela caly mój penis. I tak mam do teraz, się nie przejmuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MAKUS Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A to moze pan by umyc probowal? bo jak wungiel czarny to i moze z tego te plamy powstaly? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bieda Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 jebac biede Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anonim Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 ja mam na penisie od żołedzia ale nie na nim. mam tak tylko jak mi stoi (bo nie wiem jak to nazwać) myslę ze to sa przebArwienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi