Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wam mam pytanie.Czy u was wystepowal calkowity brak ochoty na sex????Bo jest mi strasznie zle kiedy moj maz prosi mnie o sex a ja naprawde nie mam najmiejszej ochoty!!!!!To jest dla mnie strszne zwlaszcza ze jeszcze tak nie dawno to ja dominowalam i moglam ciagle!!!!nie wiem czy to ma zwiazek z stanami lekowymi i nerwica ale jak pytam sie swojego lekarza rodzinnego to ten nie moze mi nic powiedziec bo nie wie????Moj maz mnie nie rozumie a ja jestem zla na sama siebie ze zrobilam sie taka do nieczego!!!!!

Hej, ja mam tak samo :( Niestety od dłuższego czasu... Chorowałam na depresję, brałam leki i na początku myślałam, że to przez nie mam obniżone libido. Ale leków juz nie biorę, co nie znaczy, że wszystkie problemy minęły, ale ochoty na seks nadal nie mam. Jest to strasznie uciążliwe bo mój partner, mimo, że się stara, mnie nie rozumie. Co wieczór są te same przykre sytuacje kiedy ja muszę mu odmawiać :((( Jesteś na psychoterapii?

Hej! Też kiedy zaczęła się u mnie nerwica nie cieszyłem się seksem. Teraz kiedy zażywam leki na depreche seks mógłby dla mnie nie istnieć, brak jakiegokolwiek pociągu. Sprawa jest troche skomplikowana, bo odbija się na naszych partnerach/partnerkach. Wydaje się że nie jest *to* najważniejsze w życiu ale w związku jednak jest ważne, przynajmniej tak zauważam.

Cześc Wam!!!! Ciesze sie ze ktos mi odpisal!!! Musze Wam powiedziec ze naprawde szukam dobrego lekarza ktory mi cos doradzi i pomoze np.sexsuologa bo bo wydaje mi sie ze to siedzi w naszych glowach!!!Ja nie chodze na zadne terapie bo nie wierze w takie gropowe spodkania bo jak ma lekarz cos ci pomoc jesli na terapi jest np 10 osobi jest na to spodkanie przeznaczone 45min??(przepraszam jak kogos tym uraze ale ja tak mysle)Nasi partnerzy nas nie rozumieja bo nie wiedza jak my sie czujemy!!Gdyby chociaz raz doswiaczyli tego co my to moze chociaz trosze by zobaczyli jak to jest i jak my sie starsznie czujemy!!!!Ostatnio moj maz zadal mi pytanie czy moze kogos mam albo juz go nie kocham.....Boze przeciez on jest najwaniejszy i kocham go tak samo mocno jak w dniu slubu!!!!Ale nie wiem co jest czy to jest blkada czy ze mna juz naprawde jest cos zle!!!Ostanio czytalam ze to moze byc perwsza oznaka przekwitania ale ja mam dopiero 27 lat i watpie w to!!!!Wiec szukam dobrego lekarza i ide na spodkanie bo to dla mnie staje sie uciazliwe i dla naszych najblizszych!!Jesli czegos sie dowiem to napewno napisze a wy nie podawajcie sie!!!!Damy rade zobaczycie i wrocimy do zycia:-);-);-)Pozdrawiam was serdecznie