Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nudności, problemy z koncentracją i drgawki a dopalacze

Gość Szymon BW

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam 15 lat i od jakiegoś czasu męczą mnie różne i nietypowe objawy np jak problemy z koncentracją ,nudności zaburzenia rytmu serca mam małe problemy z zasypianiem zanim zasnę minie gdzieś około 2h ,drgawki , biegunka , mam chęć wymiotowania ale nie mogę wymiotować ,zawroty głowy , znużenie ,miewam stany lękowe na przykład że umrę ,miewam bule brzucha ,mam strasznie bladą twarz i wszyscy mi się dziwią że jestem blady w ogóle jak coś mi się coś tłumaczy to nie rozumiem trochę się czuję jak niedorozwinięty a jak wstaje rano to czuję się zmęczony aż do końca dnia ...Zastanawiam się czy to nie od dopalaczy bo dwa razy próbowałem choć było to dwa miesiące temu myślę też ze to może być z nerwów bo moja sytuacja w domu nie jest za ciekawa .. PROSZĘ POMÓŻCIE MI !!

Cześć mam 15 lat i od jakiegoś czasu męczą mnie różne i nietypowe objawy np jak problemy z koncentracją ,nudności zaburzenia rytmu serca mam małe problemy z zasypianiem zanim zasnę minie gdzieś około 2h ,drgawki , biegunka , mam chęć wymiotowania ale nie mogę wymiotować ,zawroty głowy , znużenie ,miewam stany lękowe na przykład że umrę ,miewam bule brzucha ,mam strasznie bladą twarz i wszyscy mi się dziwią że jestem blady w ogóle jak coś mi się coś tłumaczy to nie rozumiem trochę się czuję jak niedorozwinięty a jak wstaje rano to czuję się zmęczony aż do końca dnia ...Zastanawiam się czy to nie od dopalaczy bo dwa razy próbowałem choć było to dwa miesiące temu myślę też ze to może być z nerwów bo moja sytuacja w domu nie jest za ciekawa .. PROSZĘ POMÓŻCIE MI !!

Gość miki4324

Witam. Hmm, myślę że za bardzo wziąłeś sobie na głowę problem dopalaczy. Pisałeś coś o nieciekawej sytuacji w domu... Uwierz mi też taką przechodziłem i również miałem podobne objawy, głównie w nocy przemyśleń dużo, zmartwień jak rozwiązać sytuację. Od nerw i stresu w dużej mierze pojawiają się nudności, problemy z koncentracją, drgające dłonie oraz obawy. To wszystko i wyłącznie wina stresu, myślenie w nocy nie sprzyja zasypianiu, a co za tym idzie wypoczęciu i energii, w dzień również próbujesz rozwikłać problemy domowe więc myśli jak ich się pozbyć... Wycisz się, uspokój, nałóż słuchawki, włącz ulubioną muzykę, rób to na co masz ochotę i sprawi Ci przyjemność, a jeśli sytuacja nie będzie poprawiać się to zapraszam do specjalisty psychologa ale również z kimś kto tworzy ten problem w domu. Nie stresujmy się i cieszmy się życiem... Aż tak długo ono nie trwa więc warto cieszyć się każdą jego spędzoną chwilą. ;)