Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zalecenia po wszczepieniu rozrusznika serca

Gość Renata

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,ja mam defibrylator od trzech miesięcy i też dziś myłam okna :) ,trochę mam stracha za każdym razem bo jestem leworęczna. Jak na razie nic złego się nie działo,raz tylko wyciągając coś z szafy ,wzięłam obie ręce do góry i myślałam że odlecę ale jakoś samo przeszło. Od czasu do czasu jeżdżę na rowerze ale szybciej się męczę niż przed założeniem defika.Pozdrawiam wszystkich :)

Witajcie Serdecznie was zapraszam na grupę wsparcia,bo tak ją można nazwać na facebook.Jest to grupa,co łączy ze sobą ludzi z kardiowerterem,jaki z z rozrusznikiem i stymulatorem.Jest nas co raz więcej,jest miło i wesoło i dużo pomocy daje grupa.Odpowiemy na każde cię nurtujące cię pytanie.A dlaczego facebook bo jest łatwy kontakt i szybszy.Grupa nasza jest zamknięta,więc bez obaw nich nie czyta tego co się znajduje u nas na grupie tylko jego członkowie. zapraszamy was do Nas. Gwarantujemy miło spędzony czasu i dużo porad i odpowiedzi na różne pytania. https://www.facebook.com/groups/402472496507898/ Pozdrawiamy ICDefibrylatorzy