Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Wroclaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moj problem polega na spadku wagi 9kg od sierpnia wtedy mialam ostry bol brzucha i stan zapalny ktory przeszedl po antybiotyku od tamtej pory mam i ciagle nudnosci najgorzej jest kiedy siedze kucam o lezeniu na brzuchu lub lewym boku nie ma mowy bo wtedy od razu dostaje strasznych nudnosci czasami dostaje bole i skurcze podbrzusza prawej i lewej strony oraz klucia pod zebrami wyniki wszystkie mam ok tylko wykryto refluks. czy moze to byc spowodowane nerwica???przez to wszystko zaczelam sie bac brac jakiekolwiek leki bo mam wrazenie ze to przez nie. prosze o odpowiedz jezeli ktos ma lub mial podobne objawy.

Kolonoskopie tez mialam robiona i jelito grube jest ok robilam nawet markery pokarmowe i tez nic biore kupe lekow a te nudnosci mam dalej nie moge normalnie funkcjonowac bo one sie nasilaja jak siedze cos chce podniesc itd do tego czasami mam stan podgorączkowy od 37 do 37.7 kiedys bardzo duzo pracowalam z 10 lat nie bylam u lekarza a teraz od sierpnia nikt nie wie co mi jest do tego ten spadek wagi 9kg.dzieki wielkie za odpowiedzi:)