Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to naprawde nerwica często boli mnie w kladce piersiowej po lewej stronie i mam takie nieprzyjemne odczucia jak by serce zadiło nadle 2 razy albo jak by na sekunde czy dwie przestało bić po czym uderzy mocniej i bije mormalnie strasznie się tym martwiłem poszedłem do kardiologa (w sumie to z tymi dolegliwościami byłem u kilku kardiologów) miałem holtera echo i ekg po kilka razy i niby wszystko ok stwierdzili że to przez nerwy ale czy napewno nie wiem co mam robić biore na nadciśnienie valsacor 80 beto 50 zk i na uspokojenie sedam 3 pół rano i pół wieczorem kiedy ten sedam zaczołem brać przez jakieś dwa tygodnie czułem się znakomicie i nic mi nie dolegało teraz ma nowo powróciło bicie serca z przerwami i to po kilka razy na dzień

Witaj. Ja mam to samo od roku i nie moge znaleźć pomocy u lekarzy a słyszę od nich to samo- nerwica,nerwica ale pomocy zero na dzień dzidiejszy jestem bezradna ciągle słabnę i mam napady tachykardii. Wiem że Ci trudno to jest koszmar tak żyć ale od 2 dni siedze na forum i się pocieszam ale też czekam na radę od ludzi z forum, któży są naprawdę otwarci dla ludzi. Nie załamój się jestem w gorszej sytuacji ale piszą że jakoś idzie z tym życ. Nie poddawaj się ja walczę choć jest ciężko.

Ja już ponad rok zmagam ię z tymi dolegliwościami jestem już tym zmęczony żona również czasem ni stąd ni z owąd mam jakieś duszności jak by mi ktoś na brzuch usiadł jakieś zawroty głowy szumy piski w uszach masakra czasem już sobie z tym nie radze trzymaj się jak znajdziesz jakiś sposób na tą chorobe to daj znać pozdrawiam

Cześć wszystkim;) Jestem tutaj nowa, czytam wasze problemy i ja miałam kiedyś takie same, kołatanie serca, było mi ciepło, po czym zimno..jak w chorobie(typu grypa) aż w koncu tak sie tym wykończyłam ze musiałam isc do psychologa..to wszytko jest na podłożu nerwowym...każdy z nas ma problemy..i czasami nasz organiazm tak na nie reaguje, bo już nie daje rady i nie wytrzymuje...okazało sie ze mam nerwice natręctw..nic mi sie nie chciało, na nic nie miałam siły, jeść mi sie odechciewało a co najgorsze potrafiłam bardzo długo nie spac;( najlepsza decyzję jaką można podjąć to psychiatra któremu można sie wygadać co nas boli wewnątrz ciała..a psycholog co nam siedzi na duszy.