Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Mariusz81

Rekomendowane odpowiedzi

Mariusz 81 rocznik brak uzaleznien od srodkow szkodzacych zdrowiu ... -mocne odczuwalne bicie serca w brzuchu jak i w gardle ( USG wykonano) brak objaw tętniaka .. -gdy klade sie na plecach serce czasami przyspiesza na pare sekund ( echo + ekg + holter + proba wysilkowa + Tomograf z kontrastem wykonano ) brak objaw chorób ... krew TSH morfologia Mocz wszystko w normach ... LECZ NADAL OBJAWY NIE USTEPUJĄ ! ( bylem u psychiatry ) bralem efevelon 37,5 pozniej 50g ... coaxil ... teraz biore paxtin i nic ... powoli czlowiek wariuje ... miał ktos podobne objawy? i pomoze i wyjasnic ten wątek ?

Witam Was. Widzę, ze borykacie się raczej z poważnymi problemami. A że jestem chemikiem to po nazwach przyjmowanych leków widzę, że są dość silne. Myśleliście może o suplementach z dziedziny chorób krążenia? Wydaje mi się, że warto spróbować. Dotarłam do jednego z nich, który ma niesamowite rezultaty u osób z problemami układu krążenia. Sama kupuję go dla męża po dwóch zawałach. Znam wiele osób, które po zażywaniu tego preparatu poczuły ogromna poprawę. Wiele z nich znacznie zredukowało ilość przyjmowanych leków, inne w ogóle nie musiały ich już zażywać. Suplement jest oparty o Nagrodę Nobla. Szkoda, że ludzie szukają takich sposobów leczenia dopiero wtedy kiedy już mają poważne problemy. Zastanówcie się...mogę udzielić w razie zainteresowanie bardziej szczegółowych informacji na ten temat.

Nikogo nie naciągam. Każdy ma swój rozum i sam potrafi podejmować decyzje jak się leczyć. Proszę mnie nie obrażać. Nie przypominam sobie, żebyśmy przeszli na TY!!! Jestem technologiem chemicznym i robię właśnie doktorat, więc źle Pan trafił snując bezpodstawne oskarżenia. Mam również kontakty do lekarzy, którzy potwierdzą moje zdanie, a takimi opiniami jak Pana powinnam się po prostu nie przejmować. Może mi Pan wierzyć czy nie, ale są jeszcze ludzie na tym świecie pomagający innym. Boli mnie tylko to, źe z chęci pomocy komuś wychodzi taka dyskusja jak ta, a o to autorowi tematu raczej nie chodziło!

Też mam podobne objawy. Co prawda nie czuję napadów lękowych, ale czuję mocne bicie serca. Szczególnie nasila się to pod wieczór. W dzień jest jako tako. Wieczorem kiedy czas spać, ja mam uczucie, że po lewej stronie jest stałe, silne pulsowanie (wibracje), które sięga aż do brzucha. Nie ma mowy spaniu. Czuję się jakbym zażyła środki dopingujące. Ciekawe, że ciśnienie i puls jest w normie. Miałam kilkakrotnie EKG, holtera i echo serca, wszystkie te badania nie wykazały nic szczególnego, jedynie nadkomorowe dodatkowe skurcze serca. Kardiolog nie widzi zagrożeń i podejrzewa nerwicę. Zapisał mi Metocard i Xanax. Nie wiele mi to jednak pomaga.