Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pieczenie i kłucie serca i kaszel przy pracy fizycznej

Gość Michal90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam proszę mi szczerze powiedzieć ile mi jeszcze pozostało czasu :( Mam 22 lata codziennie mnie piecze i kuje serce i okolice do tego jeszcze mam tak nie raz że kaszle i to raczej od serca bo coś tam je poszarpie nie raz zabije tak parę razy mocno albo jak by się tam odbijało i często kaszle nie wiem czy tlenu mi brak czy przestaje serce bić i mnie to zmusza do kaszlu u wtedy jak po kaszle to tak jak by je poruszę i znów bije nie wiem jak się to nazywa naukowo pisze tak jak to odczuwam ale straszne to jest do tego pocą mi się ręce może nie codziennie ale często i tak się kleją boli brzuch i mam nerwy chyba bo mi lata noga nie ustanie nią muszę ruszać ale nie widać po mnie ze jestem nerwowy bo się nie drę ani nic raczej w sobie je dusze i mam tez od czasu do czasu tak ze czuje bicie w gardle nie wiem taki puls wielki w szyi i to tyle co jeszcze mogę powiedzieć co by pomogło paliłem kiedyś cygary od podstawówki czyli 5 lat ale już nie pale 3 lata nie pije tez kawy wogle czasami jak jest okazja wypije coś alkoholu i pracuje fizycznie fizycznie okładam robię palety do sklepów czyli okładam na nich zgrzewki piw napojów wódek po czym ciągnę taka paletę paleciakiem u lekarza nie bylem bo mnie nie stac na kardiologa a Ci darmowi lekarze mówią ze mam nerwu bule każdy jeden albo mi nie chcą powiedzieć ze to już końcówka wiec proszę Was powiedzcie mi ile mi jeszcze zostało prosto z mostu bez owijania w bawełnę z góry dziękuje i pozdrawiam cala forum

Już teraz kup melise i dziurawiec pij 3 razy dzieniie następnie do rodzinnego niech ci przepisze coś na uspokojenie na początek np hydroxyzynę to nie są drogie rzeczy.Te uderzenia tętna w gardło moga byc to dodatkowe skurcze serca, nie powodują szybkiego zgonu:-) bardzo często występuja przy nerwicy.Holter mogłbyś sobie założyć zapisz sie państwowo do lekarza rodzinnego on da skierowanie do kardiologa a ten wystawi na badanie holterem,ale to dopiero wtedy gdyby leki na uspokojenie nie przyniosły skutku.Z Twoim podejsciem tekst ile mi zostało???to jak nic roi się coś w Twojej głowie.

Witaj.Ciężko mi odpowiedzieć ile czasu. Masz dziwne podejście do tej sprawy...ważnej. Może to rzeczywiście nerwobóle...nie wiem. Ale przy takim ciśnieniu zaleciłabym Ci suplementację. Warto jest pomagać sobie właśnie w ten sposób. Nie ingerujesz i nie faszerujesz organizmu lekami, które z reguły szkodzą na coś innego. Suplement o którym wspomniałam ma niesamowite osiągnięcia w dziedzinie układu krążenia. Znam wiele przypadków ludzi z problemami np. ciśnienia, zawałowców, osób po wylewach, które po kilku miesiącach zażywania tego suplementu czuły się zdecydowanie lepiej i wyeliminowały wiele swoich problemów. Oczywiście nic nie działa od razu tak.Musiałbyś regularnie stosować suplement i myślę, że byłaby poprawa. Myślę, że to dobra alternatywa dla Ciebie. Pomyśl czy chcesz spróbować tej drogi. Ja właśnie zakupiłam suplement dla swojego męża, a jest po dwóch zawałach. Czekam na efekty, bo niestety doprowadził się juz do takiego stanu, że o profilaktyce mogę pomarzyć, muszę mu pomóc. Zawalcz o siebie dopóki możesz, żeby nie było tak jak u mnie.