Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja do kliniki zgłosiłam się rano - między 9-10 - na początku trwa przyjęcie w recepcji na dole, następnie jedzie się na górę. Ja zostałam położona na oddziale intensywnej terapii, może dlatego, że moja ablacja była bardzo ryzykowna. Przyszedł lekarz przeprowadził wywiad, było nas 3 osoby do ablacji, tego samego dnia miałam zabieg, wzięli mnie bardzo późno bo przed 21 a po 23 byłam znów na oddziale. Przed ablacją miałam wykonane EKG, ECHO, pobraną krew, tam również musiałam zgłosić się z wynikami badań, które dostałam od dr. Szufladowicz w poradni. Od razu po zabiegu było wykonane ekg i echo. Ze szpitala zostałam wypisana po dwóch dniach. Tam akurat trzeba leżeć 12h.

Gość Marcin 38 lat

Witam, Dzisiaj właśnie mija rok od wykonanej u mnie ablacji serca w klinice Allenort Warszawa. Wcześniej chorowałem bna arytmię prawie 3 lata i miałem napady migotań średnio co około 2 miesiące oraz częstsze inne zaburzenia rytmu serca. Od czasu zabiegu nie miałem żadnego trwałego migotania ani nawet dłużej utrzymującego się. A inne zaburzenia rytmu są żadkością. Polecam napradę zabieg i osobom które się bardzo boją chciałem powiedzieć że też się bardzo bałem ale zabieg choć czasem bolesny jest naprawde do zniesienia i może pomóc. Poza tym dodam że świetny personel. Bardzo im jestem wdzięczny.