Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ruchy w brzuchu a nerwica lub ciąża

Gość minia17890

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, bardzo bym prosiła o powazne odpowiedzi bo naprawde zaczynam miec paranoje, moze opowiem o moim stanie od poczatku, otóz ponad rok temu urodziłam dziecko, pozniej miałam laparoskopie woreczka zółciowego, nie trzymałam diety, gdy cos jadłam czy nie było w poblizu toalety to mnie łapało i musiałam szukac, ale nie w tym problem, staram sie unikac seksu z obawy przed ciaza, jednak zdazało sie zblizenie ale zaraz przerywałam bo sie bałam ze zajde w ciaze, od jakiegos czasu na ciele zwłaszcza rękach, piersiach i twarzy wyskakuja mi ropne pryszcze i nie chca sie goic, a ostatnio zaczełam czuc jakies dziwne ruchy w brzuchy, na górze po bokach i na samym dole pod pępkiem, co to moze byc? czy to ciaza? dodam ze mam normalnie okres, tzn krótszy ale obfity, ostatnio miałam tydz temu od tamtej pory mam wrazenie jakby cos wyciekało mi z pochwy, bezbarwne i bezwonne, co to moze byc? czy te dolegliwosci oznaczaja ciaze?? ale gdy dotykam brzucha nie czuje zadnych ruchów tylko mocno aorte nad pępkiem....nie moge przestac o tym myslec przez co zaczynam popadac w prawdziwą paranoje, czy ktoras z was tak miała? pomózcie... testu nie zrobie bo na sama mysl ze mogłaby byc to ciaza to trzesa mi sie rece i nie moge...