Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałam, w zasadzie to większość z tych objawów u mnie też występuje, więc może macie rację i mam nerwicę. A wracając do mojego zdrowia, bóle nadal są chociaż teraz boli mnie jak wciągam brzuch i jest to taki ból jakbym miała jakieś zakwasy czy coś.. temperatura od dwóch dni o tej porze o której zawsze wzrasta wynosi 37, a raczej takie 36,98 ;) rano mam 36,7-36,9 zalezy, cZYli teoretycznie mam normalna temperaturę, no ale nadal mnie to niepokoi, nadgarstki nadal jakieś dziwne, jak dla mnie to powiększone węzły. i hmm ostatnio coraz częściej mnie boli w klatce piersiowej coś i mam wrażenie jakbym miała jakieś duszności czy coś, i boję się, że to może coś z płucami mam nie tak...

No tak teraz płuca ............szybko przechodzisz te choroby Julka :)Widzisz leki zaczęły działać i infekcja moczowa się cofa a temperatura się uspokaja,Uwierz w to wreszcie .Duszności są przy refluksie więc mnie to nie dziwi zupełnie .Póki nie zaczniesz brac leków na żołądek to ci nie przejdzie .Przyczyną refluksu moze byc podniesiona przepona i stąd dusznosci .

To znowu ja.. i kilka niowych pytań :) więc tak, temperatura nadal jest, wczoraj 37,5 dzisiaj rano 37,2... do tego od wczoraj źle sie czuje, boli mnie gardło, węzły chłonne mnie bolą na szyi, nie moge dotknąć :( idę jutro do lekarza z tym gardłem może od tego mam gorączke, ale mi się wydaje, że mam jakieś przerzuty juz czy coś :( bolą mnie kości, głowa mnie boli ogólnie źle się czuje, ech a może ten ból brzucha to nie jest ból brzucha tylko mi się węzły chłonne w brzuchu powiększyły i dlatego mnie boli? i boję się, że to jednak coś z płucami, dzisiaj mnie znowu coś kuło. można zrobić usg płuc? czy jakies inne badanie się robi na płuca?

Julka ,płuca bada się za pomocą rtg ,tomografu ,rezonansu .A ja też jestem chora i boli mnie wszystko ,mięśnie ,łeb ,oczy ,mam katar ,kaszel ,czuje że mi oczy wychodzą z orbit .Zapodałam sobie sama antybiotyk bo nawet nie mam czasu na lekarza .Do tego muszę iśc do pracy i byłąm tez na kursie ,więc myślałam że jajo znosę albo ze dwa na raz .Dobrze że pan doktor też nie maił siły na dłuższy wykład i skończył szybko bo by mnie chyba musieli reanimować .Na dodatek u nas leje jak z cebra więc zmokłam jak cholera do tego wszystkiego .Więc myślę że dorwała cię jakaś infekcja grypowa .Nie cuduj tylko kup sobie coś na to .

No może i tak, ide jutro do lekarza może da mi jakiś antybiotyk i może wreszcie mi minie ten stan podgorączkowy, bo chyba nie był on z powodu infekcji dróg moczowych, bo tabletki wybrałam a temperatura nadal jest. a badania moczu musze przesunąć na następny tydzień, bo o dziwo dostałam na czas okresu :O ale normalnie ten stan podgorączkowy mi spać po nocach nie daje :(