Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Bakterie ma każdy .A leukocyty mogą być z powodu infekcji ukł.moczowego lub np.z odwodnienia .Mogłaś w przed dzień mało pić wody i stąd zamiast dopuszczalnej liczby leukocytów która wynosi 5 wyszło 25 bo mocz był zagęszczony .Jka doktor kazała przyjść z wynikiem to oczywiście zrób .Ale dzisiaj pij do oporu /Ale wody ,nie szampana .

Hmm nie bardzo rozumiem dlaczego tu wchodzicie i nie umiecie napisać nic innego prócz tego, że mam coś z łbem, że jestem nienormalna, że powinnam się leczyć u psychiatry itd. hmm jeżeli 7.3 to norma normy to dobrze :) zobaczymy co powie jutro lekarz o tych leukocytach.. i cały czas zostaje ten stan podgorączkowy i wczoraj też mnie pobolewał brzuch

Moze po prostu się naziębiłaś ,latasz pewnie w biodrówkach i kusym sweterku to potem są takie kwiatki że się ma pęcherz przeziębiony .Poczekaj do wizyty i nie kombinuj bo widzisz ze ludzie tu z nerwów nie mogą wyrobić :)Będziesz miała na sumieniu potem człowieka jakiegoś nie daj Boże .

Ania , Julka ale ja chce czytać i Wasze posty i wcale mnie nie denerwują!!!!!!!!! Czytałam , radziłam zresztą nie tylko ja a jakie są efekty ŻADNE)))))))))) Julka zastanów się nad sobą a Ania utwierdza Ciebie w różnych chorobach i dlatego tak jest z Tobą i kota da się zagłaskać na śmierć. Powinnaś to wszystko opowiadać lekarzowi a ten jakby to usłyszał to by Cię od razy wysłał do psychiatry a Ania nie ma * takiej mocy* aby to zrobić.