Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

To znowu ja ;) mam takie pytanie, wiecie może czy przy ziarnicy wyniki krwi i moczu byłyby w porządku ? tak poczytałam znowu o objawach i hmmm niektóre a nawet większość pasuje do mnie, jedynie co to nie czuje żadnych powiększonych węzłów ani na szyi ani nigdzie, no ale może nie umiem ich wyczuć czy coś? no chyba, że te na nadgarstkach są powiększone, a jak to nie węzły to opuchlizna rąk, która jest objawem też ziarnicy.. co zrobić żeby ją rozpoznać? w dodatku od piątku mam kaszel i drapanie w gardle..

Pytam, bo przy ziarnicy czy tam chłoniaku też może byc powiększona śledziona czy tam wątroba a czasami jeszcze odczuwam te bóle po lewej stronie.... a jeszcze mnie niepokoi taka jedna rzecz, w czwartek piłam alkohol, a wczoraj mnie strasznie zaczęły boleć nie wiem mięśnie, kości, albo węzły chłonne może. szyja mnie boli, a najbardziej to pachy, a w sumie to może nie pachy tylko pod pachami koło piersi... i nie wiem właściwie od czego, a czytałam, że bóle węzłów chłonnych właśnie po alkoholu są przy tym chłoniaku czy tam ziarnicy. Ale nie wiem czy to mnie boli właśnie od tego alkoholu czy może od tego, że w piątek siedziałam cały dzień z moją 2,5letnią chrześnicą no i jak to z dzieckiem nosiłam ją na rękach itd