Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka .............rak krtani nie boli ...................boli tylko promieniując do ucha .Węzły PRZERZUTOWE W RAKU NIE BOLĄ ,bolą węzły zapalne ,jak tak czytasz to poszukaj że węzły przerzutowe nie bolą .Mój kolega ma raka krtani i nic mu nie było tylko miał chrypę 2 mies. i ciągnęło go do ucha ,ale on jest lakiernikiem i palił papierosy i ma 50 lat ?Może mi powiesz jaka etiologia jest w twoim raku krtani ?w wieku 19 lat .Zobacz ile już raków przezyłaś ?Żoładek ,trzustka ,nadgarstki teraz płuca i krtań ?Dziewczyno idz do psychologa bo na prawdę się wykończysz albo ze stresu na prawde zachorujesz na jakąś chorobę ,sama sobie ją wykraczesz jak słowo daję .

No własnie wiem, że w moim wieku to chyba jeszcze rzadziej się zdarza niz rak żołądka czy tam trzustki, ech ja chyba na prawdę musze iśc do psychologa, albo muszę odciąć internet.. czytałam właśnie o tym uchu, mnie ucho nie boli, chrypy nie mam, czasami muszę sobie odchrząknąć, bo mam jakby flegme czy coś.. krwioplucia tez nie mam, ech pewnie po prostu boli mnie gardło i stąd ten ból węzłów i szyi i głowy, a ja już sobie wmawiam, że mam raka krtani i cała się trzęsę już ze strachu..

Dobra idę, wezmę leki i się kładę i nie wychodzę z łóżka przez co najmniej 3 dni, aczkolwiek pewnie tu zajrzę jutro i może wymyślę coś nowego.. chociaż wolałabym już Was nie zadręczać moimi kolejnymi pytaniami, objawami itd, bo pewnie macie mnie dość ;) ale cieszę się, że nie piszę na darmo i ktoś mnie słucha :)

Wczoraj poszła spać :) dzisiaj gardło mniej boli, a co najważniejsze nie boli mnie szyja i węzły i głowa, niestety nie byłam po skierowanie do laryngologa, bo wolałam zostać w domu i się kurować, może skocze jutro, raka staram się nie szukać, chociaż korci mnie już żeby coś poczytać i poszukać chorób, do których pasują moje objawy, mam nadzieje, że się powstrzymam ;)

Julka opanuj się bo ci rozpoznań zabraknie w takim tempie ....dziewczyno coś ty znowu wymyśliła ?Jesteś chora to masz przeszkode w gardle ....dusi cię bo się denerwujesz i w końcu naprawdę coś ci się stanie .Matko 2 tygodnie a ty już masz 4 raka ,czy już samo to nie wydaje ci się dziwne ?

Ech no może i dziwne, nie po prostu ja nie mogę czytać nic o chorobach, bo ja zwariuję na serio. dzisiaj jak wstałam,zmierzyłam temperaturę i miałam 36,6 :Onormalnie nie wierzyłam w to co widzę, pierwszy raz od dłuższego czasu miałam normalna temperaturę, ale nie cieszyłam się długo, bo po południu zaczęła mnie bolec głowa i temperatura znowu skoczyła, ogólnie się źle czułam, mam nadzieję, że to z tego przeziębienia, w ogóle gardło mnie przestaje boleć, boli tylko rano, ale za to teraz mi schodzi jakas flegma czy coś, czy to normalne?