Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie otpaliłam komputer i myślę sobie co też słychac na wątku naszej niezawodnej Julki .........................no i nie pomyliłam się ............ja jednak skończę w wariatkowie .Julka być może zapomniano dopisać dwóch zer albo trzech .Czy ty myślisz że w labolatorium pracują debile ?Taki wynik jak 50 byłby alarmem i nawet wydająca go osoba zwróciła by na to uwagę .Ale zrób wyniki jeszcze raz ,jesli ma cię to uspokoić to zrób tylko wg mnie lekarz nie da ci skierowania bo było by to nadużycie .Bezpodstawne .Nawet chorzy w zaawansowanych chorobach nie robią tak często wyników .Przy tobie Julka można na kawie zaoszczędzić od razu po przeczytaniu twoich przemyśleń mam prawie udar krwotoczny .

Na Julitkę zawsze można liczyć .........tym czasem idę przygotować obiad pókim jeszcze resztki mózgowia ocaliła .Być może do wieczora sytuacja rozwinie się na tyle że nie będe musiała sama zmagać się z tym przypadkiem .W końcu może opublikować to wszystko może jakiś psychiatra doktorat i habilitację zrobi z tych materiałów .

No nie, Ania w poprawianiu mi humoru jestes niezawodna, zresztą myślę, że nie tylko mi ;) hahaha no nie moge, teraz ja się śmieje do komputera :) w kościele zamiast słuchac księdza to tak właśnie myślałam nad tym wszystkim i tak pomyślałam o tym OB i tak wymyśliłam, że może pomyłka.. ale nie wydaje mi się, a co do skierowania no to też myślę, że mi go nie dadzą, no ale jutro zobaczymy :) jak nie na morfologię to niech chociaż dadzą na te pasożyty i ta krew utajoną..

Normalny psychol z Ciebie Julka ............................żarty się skończyły Ty jesteś ciężko chora a co niektórzy mieli nadzieję ,że już wszystko idzie w dobrym kierunku . Z jakiej racji ma dostać skierowanie na krew utajoną czy pasożyty , mam taką nadzieję ,że ma mądrego lekarza rodzinnego i nie dostanie . Idz Julka PRYWATNIE nasze państwo jest za ubogie aby tak szafować pieniędzmi!!!!!!!!!!!!!!! I to wtedy rób sobie 100 razy .

Wołaj na jakie badania chcesz ,nawet na prostatę sobie zrób jak ma to cię uspokoić ......Ja jednak myślę że jutro będzie głośno o samobójstwie lekarza w Radomiu .........albo zamorduje Julkę ten lekarz wiążac jej trok od fartucha na szyi albo sam powiesi się na stetoskopie uprzednio robiąc sobie zastrzyk z Pavulonu .Oby tylko nie wysadził przychodni w powietrze bo zginą niczemu nie winni cywile .Julka ty raczej obmyślaj liczby na wtorkowe losowanie lotto bo 50 milionów do wygrania .Kupisz sobie tomograf i co drugi dzień będziesz się przepuszczać przez rurę .A ja będe mogła wreszcie zająć się moją karierą zawodową .

Hahahaha kupię sobie tomograf, no nie moge :) zapewne bym kupiła i pewnie bym wcale z niego nie wychodziła :) Zdrowa, chce skierowanie na pasożyty i kał ze względu na ta krew, która się w czwartek pojawiła i nie rozumiem co w tym złego, ze takowe skierowanie chce dostac?

Mój mąż chorując kilka lat temu na raka miał robione wiele razy wyniki różnego rodzaju przepisane przez onkologa a jak ja miałam taką potrzebie i 3 lata w ogóle nie korzystałam z bezpłatnych skierowań to musiałam za nie zapłacić bo rodzinna powiedziała mi ,że przecież mąż tyle korzysta to jeszcze pani chce?? Julka chodz prywatnie płać za swoje fanaberie wynikające z choroby umysłowej i się lecz.........................ale głowę.

Zdrowa spokojnie -lekarz nie ma podstaw żeby dać takie skierowania ,a nawet jak da to raz na 19 lat niech zrobi .Gastro robiła prywatnie więc morfologię państwowo i jeszcze ta krew mozna jej darować .Mnie osobiście bardziej wkurza jak jakiś debil na motorze się rozwali i my mamy za to płacić np.synalek Wałęsy ,jego koszt leczenia to miliony złotych .Nie denerwujmy się ludzie .

Ania ja to wszystko rozumiem , ale Julka w nic nie wierzy i żadne a żadne badania Ją nie uspokoją . Ania nie chcę za bardzo dyskutować na temat Wałęsy ale myślę ,że w Polsce leczy się nie tylko dzieci prezydentów za miliony złotych to pierwsze a drugie tak za dużo nie ma tych dzieci byłych prezydentów pomimo 8 Wałesy i na to Polskę stać a tak to jest europosłem i tez ma specjalne ubezpieczenie i lepsze traktowanie bo jest wybrańcem ludu polskiego czy się to komuś podoba czy nie.

Cześć, miałam dać już sobie spokój, ale roześmiałam się w głos, jak przeczytałam, ze Julka po tym jak Ania napisała jej, że ktoś ma taką temperaturę jak ona, nasza Julcia stwierdziła, ON TO MA Z NERW, no zabawna jestes Julka, a Ty to myślisz ze z czego to masz tylko z twojej nerwicy i hipochondrii, bo na pewno nie choroby, to raczej u niego bardziej potrzebna jest diagnostyka niż tobie, bo tobie to lekarz psychiatra i niestety jak najszybciej. Aniu medal za cierpliwość, pozdrawiam