Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

W poniedziałek idę do lekarza, pewnie będę miała kolejnych milion nowych pytań czy tam będę się żalić, więc po kursie Ania , będziesz mogła mi, na co liczę, poodpowiadać ;) a alkoholu na ogól dużo nie pijam, a już na pewno nie dzisiaj bo to taka *rodzinna* imprezka

Spokojnie ,już wylazł z wody i przylazł na film ale znowu sensacyjny więc nie będę mogła rżeć niby z filmu .Udam się więc do łazienki suszyć łeb dla niepoznaki .Kielce nie masz jakiegoś linku do filmów online bez rejestracji i innych sracji ?Ja znam tylko zalukaj.pl ale tam nie ma filmów które mnie interesują .

Julka zobacz kiedy założyłaś ten temat ,Od tamtego czasu miałaś chyba z 7 chorób z których żadna się nie potwierdziła ......Dziewczyno jesli cię coś boli a ty nie bierzesz leków to będzie cię boleć dalej ,mało tego zrobią ci się wrzody i wtedy już będziesz miała powód do zmartwienia .

Julka -żoładek leży pośrodku i skręca na lewo .Unerwienie ma więc z obu stron i dlatego ból wędruje .Póki nie weżmiesz leków nie przekonasz się ani nikt cię nie przekona .Tylko nie myśl że weżmiesz jedną tabletkę i już ból minie całkowicie .Wykup te diabelskie leki i pobierz a zobaczysz że minie wszystko ,a jesli nie to wtedy będziesz się dalej maltretowac i mnie zresztą też ale spróbuj chociaż do jasnej cholery zadzaiałać ,przecież lekarz ci badał bęc to wyczuł by coś ,jakieś zgrubienie albo guza .,............dał ci lek na żoładek i lek na jelita .Jak nie wykupisz jutro to ci .....nogi z dupy powyrywam .Przecież wyszło w gastro że masz podrażniony przełyk więc na pewno masz refluks ,ale ty tego nie bierzesz pod uwagę tylko jakieś cuda wymyślasz , że też ty się nie boisz że nie leczony refluks moze do raka przysposobić ,Doktorek Google tego nie powiedział ?No to ja ci mówię .Ide spać bo już mi gały na wierzch wychodza dzisiaj .Z rana wal z buta do apteki i leki brać bo słowo daje wyląduje na kardiologii przez Ciebie .

Obiecuję, że jutro ide i wykupuję leki, mam nadzieję, że mi po nich przejdzie, wtedy zostanie jeszcze ten stan podgorączkowy, dobra koniec na dziś czytania, myślenia i gadania o chorobach, jutro pewnie coś wymyślę, więc możecie się mnie tu spodziewać ;) Dobranoc Aniu i dobranoc Wam wszystkim

O a ja zgagi juz raczej nie miewam, a jeszcze całkiem niedawno myslałam, że nie wytrzymam, tak mnie piekło. A na tym opisie z tej gastroskopii dokładnie mam napisane, że mam niewielka niedomogę wpustu, to chyba ten refluks? o podraznionym przełyku tez lekarz mówił

Tak niedomoga wpustu to znaczy że wpust żołądka który powinien zaciskać się nie zaciska się całkiem i wtedy zawartośc zołądka cofa się do góry .Stąd zgaga i podrażnienie .Teraz to już naprawdę idę do łóżka ,chyba że jeszcze horror obejrzę bo się własnie zaczyna ........pa