kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julkaaaa skad Ty jestes/Polece Ci dobrego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A cóż to takiego? i po co mam robić ta gazometrie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Kielce, z Radomia jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Gazometria jest badaniem wydolnosci oddechowej pacjenta..no ale to chyba nie dla Ciebie ,,oddychac chyba masz czym;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 W radomiu takie chorowite dziewczyny sa?hmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No jak widać są, ja chyba jestem ta najbardziej chorowita Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julkaaa znajdz sobie chlopaka to nie bedziesz miala czasu na wyszukiwanie sobie chorob;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mam chłopaka, ale jak widać czas na szukanie chorób tez mam i obawiam się, że mam go za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julka..to zmien na lepszy model,na takiego ,ktory Ci bedzie zajmowal ten wolny czas,ktorego masz za duzo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wywialo wszystkich czy co?Julka chyba ,,,meczy doktora gogle;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hihi, nie no muszę się czymś zająć, nie wiem jakiś sport zacznę uprawiać, zapiszę się na basen czy coś, może nie będę tyle myśleć o chorobach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wymęczyłam go już na dzisiaj, wszystkie objawy itd. raków, które teraz podejrzewam już wyczytałam, więc dopóki nie wymyślę czegoś nowego to wujek google ma spokój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Oj Julka ,Julka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julka 93 co Ty robisz na codzien? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ok..Dobranoc.trzeba tv.poogladac teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hmm na co dzień w sumie nie robię nic, obecnie szukam pracy, a w weekendy siedze na uczelni ;) ach zapomniałam, oczywiście w wolnym czasie szukam chorób i czytam wszystko co z nimi związane Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam wszystkich .super pogoda..snieg pada ,wieje jak cholera.......kosci bola do dupy z takim zyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To trzeba się udać do niemieckich lekarzy na pewno uzdrowią , ciekawa od czego bolą ?????????? Przecież Oni tacy super i nie wiedzą od czego bolą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To znowu ja ;) mam takie pytanie, wiecie może czy przy ziarnicy wyniki krwi i moczu byłyby w porządku ? tak poczytałam znowu o objawach i hmmm niektóre a nawet większość pasuje do mnie, jedynie co to nie czuje żadnych powiększonych węzłów ani na szyi ani nigdzie, no ale może nie umiem ich wyczuć czy coś? no chyba, że te na nadgarstkach są powiększone, a jak to nie węzły to opuchlizna rąk, która jest objawem też ziarnicy.. co zrobić żeby ją rozpoznać? w dodatku od piątku mam kaszel i drapanie w gardle.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mocz w porządku ,ale zmiany w morfologii by były . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A jak bym miała powiększoną śledzionę tro w krwi by coś źle wyszło? i przy powiększonej wątrobie bym mogła miec dobre próby wątrobowe? chyba pójdę prywatnie zrobię badania krwi, bo może się pomylili.. albo zrobię jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tak jak byś miała śledzionę powiekszoną to wyniki krwi byłyby złe .Wątroba ?Nie wiem czego chcesz od wątroby .Jak poleziesz znowu robić wyniki to ja już się poddaje..........nie mam już siły . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pytam, bo przy ziarnicy czy tam chłoniaku też może byc powiększona śledziona czy tam wątroba a czasami jeszcze odczuwam te bóle po lewej stronie.... a jeszcze mnie niepokoi taka jedna rzecz, w czwartek piłam alkohol, a wczoraj mnie strasznie zaczęły boleć nie wiem mięśnie, kości, albo węzły chłonne może. szyja mnie boli, a najbardziej to pachy, a w sumie to może nie pachy tylko pod pachami koło piersi... i nie wiem właściwie od czego, a czytałam, że bóle węzłów chłonnych właśnie po alkoholu są przy tym chłoniaku czy tam ziarnicy. Ale nie wiem czy to mnie boli właśnie od tego alkoholu czy może od tego, że w piątek siedziałam cały dzień z moją 2,5letnią chrześnicą no i jak to z dzieckiem nosiłam ją na rękach itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 O czym mogą świadczyć te bóle? najbardziej mnie martwią te bóle w okolicy pach.. jak ruszam rękami to boli, nie wiem czy to węzły, mięśnie czy co Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Julka ,jak tam na uczelni bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi