zdrowa1 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jezu Kamea , kilka godzin, kilka dni , ja na samą myśl dostaję duszności ,ja mam chyba jakiś rodzaj klaustrofobii. Ania ja tez się podpisuje pod takim niekontrolowanym chodzeniem do lekarzy bo ktoś coś wyczytał w internecie i zaraz jest chory ...............i leci do lekarza. Ja w zasadzie bronię polską służbę zdrowia i heroizm nazwę ogólnie pracowników medycznych .........................bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a znam troche szwedzką i niemiecką służbe medyczną i tam wcale nie jest taka bajka jak niektórzy by chcieli nam wmówic ( nasi rodzimi krytykanci). Móze nie całkiem na temat pisze ale troche tak dlaczego sa kolejki u lekarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tak zdrowa i to nieruchomo!!!!!!wogole nic poruszenia!!!!!!cały tydziedn spedziłam w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To była scyntygrafia całego ciała...........cos z medycyny nuklearnej ..... miałam w zyłe wpuszczany jod . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A ja to rozumie doskonale bo jak juz kiedys pisałm do naczynioewj poradni mam temin na pazdziernik 2013 bo musze byc w poradni a nie tylko prywtne wizyty ale ile juz na te wizyty kasy poiszło to szok........... a napisze wam czemu miałm ta scyntygrafie skierował mnie tam oddział endokrynologiczny ze wzgledu na moje kilkuminutowe napadowe cisnienie ktore skakało do wartosci 230 /240 na 120......i po kilku minutach nagle samo spadało ,i zbiorka moczu wykazała podwyzszone parametry na guza nadnerczy ......tez jestem pod kontrola szpitala i raz do roku wołaja mnie na sprawdzian czy cos sie dzieje.........ale na teraz jest ok.........i aby tak zostało .......teraz tez czasami cisnienie skacze i szybko spada samo ale nie spieszno mi do szpitala......tak wiec nie kazdy nagły sok cisnienia musio byc od małpy....... a wiecie jakiego guza wyłapała scyntygrafia a inne przeswietlenia nie na płucach 3 mim ,,,,jejku jak sie bałam jak mi to powiedzieli,,,,,ale okazało sie ze to zrost po chorobie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Z zainteresowaniem przeczytałam co napisałaś . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No może i macie rację, że zajmuje miejsca ludziom, ale nic nie poradzę na to, że coś wyczytam, potem sobie wmówię, że to mam i chodzę cała w strachu.. i dopiero wizyta u lekarzami pomaga się uspokoić, no nie wiem już po raku trzustki sobie mówiłam, że dam sobie spokój, ale to jest silniejsze ode mnie ; Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I uwierzcie, że wolałabym normalnie żyć, a nie tylko czytać, myśleć i mówić o chorobach i latać po lekarzach, zrobię jeszcze tylko usg jamy brzusznej i daje sobie spokój. No i może pójdę z tymi nadgarstkami, niech mi powiedzą co to jest , bo chyba samo to mi nie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jeszcze piersi pomacaj bo może masz zgrubienia i tam rak się ulokował! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Na szczęście nic w nich nie wymacałam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julaka muszisz sobie przetłumaczyć że nie jesteś na nic chora .Widzisz że wszystkie twoje diagnozy to pudła .Jesteś za młoda na takie diagnozy .A jak sie tak będziesz zamartwiać to w końcu coś sobie wykraczesz .Nerwica powoduje różne objawy i owszem trzeba je sprawdzić ,ale nie od razu podejrzewać najgorsze choroby świata .I póki sobie nie wytłumaczysz że każdy może na coś zachorować a równie dobrze mozesz wpasc pod samochód i zginąc będąc zdrowa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No ja wiem, ale ja mam ten problem, że nie wiem boli mnie gardło to nie myślę, że to od przeziębienia czy tam jakiegoś wirusa tylko od razu sobie wmawiam, że to rak, a jeszcze jak poczytam objawy itd. to już w ogóle. I tak sobie wmawiam, trzęsę się ze strachu, płacze itd i dopiero jak pójdę do lekarza i mi powie, że jest wszystko ok to sie uspokajam. Teraz od kilku dni strasznie mnie swędzi w okolicach intymnych, nie wiem dlaczego i tez już się boję, przeczytałam, że to może być zapalenie pochwy, ale jak dla mnie to jest rak jajnika czy tam szyjki macicy,muszę iść do ginekologa, chyba, że sa jakieś leki w aptece bez recepty na to, bo staje sie to męczące już Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Brałaś Ospen chyba więc jesli nie miałaś do tego leku przeciwgrzybicznego to masz zapewne grzybicę .....po antybiotyku .Kup sobie krem Clotrimazol i smaruj tam gdzie swędzi .Do tego probiotyk doustnie typu Trilac Żadnego raka nie masz bo rak nie swędzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No właśnie czytałam, że może po antybiotyku takie coś być, kupie na pewno to co napisałaś, bo zaczyna mnie to strasznie irytować, nie mogę normalnie siku zrobić bo piecze... ale do ginekologa w razie co tez się zapiszę po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Clotrimazol powinien pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jutro lece do apteki i kupuje to, ale do ginekologa tez pójdę, bo czytałam, że rak szyjki macicy chyba daje wiele nietypowych objawów, jak bóle brzucha, niestrawność, nudności itd.. a ja takie objawy mam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julka 93..a mialas Ty juz chlopaka czy dziewica jeszcze jestes,?Bo rak szyjki macicy tworzy sie za blona dziewicza,nie doczytalas tego...??/i daje wlasnie takie objawy jak Ty opisujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Kielce ...puknij się w głowę ,co ty za głupoty wypisujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ania05;-)przeciez na glupoty reaguje sie glupota..czy nie mam racji?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A poza tym to rak szyjki nie daje żadnych objawów oprócz plamień ,rak jajnika daje objawy z ukł.pokarmowego .....Doczytać u doktora Googla .A Kielce jeszcze musi doczytac gdzie błona a gdzie szyjka bo chyba na pierwszej randce nie uważał ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ania05;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Kielce tobie tylko zbytki w głowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ania 05..no bo tlumaczysz dziecku a dziecko swoje wiec,trzeba sie posmiac z czegos;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ANIA05..wiesz ja jak widze ladna zgraba kobiete to tez mi sie powieksza wezel ale tylko jeden to dobrze czy zle?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ale to żadne głupoty, w takim razie może mam raka jajnika, hmm wizyta u ginekologa murowana, jeszcze tylko ginekolog, usg jamy brzusznej i ew. ortopeda i jak wyjdzie, że nic mi nie jest to chyba dam sobie spokój z szukaniem kolejnych chorób, bo nie wiem czy cos nowego wymyślę, Kielce nie strasz mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Julkaa93..wiesz..ja bym Ci proponowal tak powaznie zrobic gazometrie jeszcze....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi