zdrowa1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Na pewno nie zauważy raka chyba ,ze będzie strasznie wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Najlepiej to bym zrobiła jutro tomograf i bym miała spokój i bym wszystko wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 JUlka coś ty znowu wymyśliła?!Nie masz żadnych objawów raka krtani ani noso gardła a przy przerzutach do kości s....łabyś pod siebie z bólu .Ty idz ale do psychologa bo się wykończysz nerwowo .......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No znalazłam gdzieś taką informacje, że przy raku nosowo gardłowym, często są przerzuty do kości, a przy raku kości objawem jest właśnie zgrubienie kości i ja mam takie zgrubienie kości na nadgarstku, a raczej na dwóch nadgarstkach :( i dobre wyniki i dobre OB nic nie znaczą przy tym raku :( nie no ja normalnie umrę, nie od tego raka, ale chyba ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 I od wczoraj mam jakies dziwne takie kłucia w głowie, raz mnie kłuje z tyłu,raz z przodu, raz koło ucha.. i koło ucha najczęściej i sie boje, że to jest właśnie ten ból przy raku gardła czy krtani promieniujący do ucha ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka dziewczyno ,jakiego noso gardła i jakie nadgarstki .Mówię ci ze przy przerzutach na kości nie mogłabyś nawet dotknąc tych zgrubień ....z bólu byś wyła dzień i noc .A przy przerzutach OB byś miała 100 .Możesz mi napisac jakież to objawy twoim zdaniem nakierowały cię na raka noso gardła bo już nie nadążam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka czas do psychologa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka po raz 2012 to nerwy Cię jebią i nic pozatym. Idz do onkologa skoro Twój rak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Hmm no to na pewno czeste bóle gardła, teraz mnie bolało, wcześniej chyba jakoś w lipcu ( tak samo jak teraz, nie mogłam dotknąć węzłów, cała szyja mnie bolała itd), stan podgorączkowy, te moje odchrząkania, teraz codziennie rano jak wstane mam taka flegme okropną w gardle :( i chyba tyle co do tych objawów raka nosowo gardłowego. a jak nie to rak gardła, ew, kratni, aa no i jeszcze te bóle głowy, o teraz tez mnie kłuje tym razem po boku głowy, tu gdzie puls Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No muszę isć do onkologa, może mi da skierowanie na tomograf Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 I te nadgarstki, to jest pewnie obrzęk kości nadgarstka.. a wina jest pewnie rak kości :( i do tego mnie bolą nie wiem zęby, żuchwa, a to tez jest przy raku gardła czy tam tym nosowo gardłowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Tomograf to mnóstwo naświetlenia promieniami RTG ,po co się narażać jak nie masz podstaw ,od lipca miałabyś już inne objawy .Julka opamiętaj się !Idz do psychologa bo sama nie dasz sobie rady ...wykluczysz gardło ,a znajdziesz co innego i tak w kółko . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ale ja się boje bardzo, kurde wydaje mi się, ze coś jest nie tak tylko ja nie potrafię stwierdzić co :( a tomograf by mi sprawdził wszystko naraz i bym wiedziała, bo tak to będe chodzic od lekarza do lekarza, jeszcze te nadgarstki, serio mnie one dobijają, nie wiem czemu takie są :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania5 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A ty myślisz że tomograf to całego organizmu ci zrobią ?Nikt ci takiego nie zleci bo nikt nie narazi cię na taką dawkę promieniowania .Tomograf robi sie tylko jakiegoś obszaru a nie całości i to jeszcze z kontrastem żeby wzmocnić obrazowanie .Ale jak chcesz to idz do lekarza ,zobaczysz że żaden o zdrowych zmysłach nie da ci skierowania bez podstaw .Powiem ci ze ja miałam tomograf i rezonans kręgosłupa .Za żadne Chiny nie wejde już do tej rury .A kontrastu w życiu sobie nie pozwolę podać .Tak samo jak w życiu nie dam się zaszczepić p-grypie ,za dużo wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No właśnie to jest najgorsze, że nikt mi nie da skierowania na tomograf, bo powiedzą, że nie ma podstaw, ech, chyba zaczne oszczędzać i pójdę prywatnie sobie zrobię :( ja normalnie zwariuję, jutro o ile laryngolog nic złego nie stwierdzi pewnie znajdę kolejną chorobę, mojej mamie od tygodnia czasu truje tyłek żeby poszła do lekarza, bo ją bolą plecy, a ja juz myślę, że ma raka i nie dość, że się martwię o siebie to i o mamę, do tego dzisiaj mi oko *lata* i się zastanawiam jaka jest przyczyna, znowu mi przychodzi na myśl SM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Do tego jakiś kaszel mam, ech, idę się położyć, obejrzę jakiś film, może przestanę myśleć o chorobach, jutro dam znać co tam z moim gardłem i krtanią... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dawno się tak nie uśmiałam jak czytając to forum ale fajnie było bo z moją nerwicą to śmiech na wagę złota. Julka jesteś bezbłedna dziewczyno ty masz raka wszedzie, zlituj się to jest chore, żeby w necie szukać i dopasowywać choroby, ty idż jutro do lekarza i poproś żeby cię wsadzili do maszyny i zrobili takie prześwietlenie klatka po klatce całego organizmu, nie wiem czy to tomograf czy inne urzadzenie ale są takie wkładają całego człowieka w machinerię i milimetr po milimetrze sprawdzają wszystko wybulisz kasę ale wyeliminujesz wszystkie raki ze swojego organizmu. A tak na poważnie to ty masz normalnie nerwicę nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Hm no raka krtani ani gardła też chyba nie mam, jedynie co mam nie tak z gardłem to jakaś wydzielina w dolnym gardle.. i stąd te moje odchrząkiwania itd. hmm kolejnym lekarzem jakiego odwiedzę to chyba będzie psycholog, chociaz jeszcze myślę nad ortopedą, może on by wiedział czemu te nadgarstki takie są Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Idz .Szkoda tylko że zajmujesz miejsca ludziom kórzy są na prawde chorzy i potem muszą czekać 2 miechy do lekarza ...........mówiłam że żadnego raka gardła nie masz a powieka ci lata bo mg masz mało . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja tylko na chwilkę:) ania05 extra napisałas ,podpisuje sie pod toba :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Julka a odnosnie tomografi całego ciała uwiez mi ja miałam i to wcale nie jest takie hop siup ,a ile to kosztuje ?????/szok...../decyzje musi wydac sam dyrektor szpitala!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jestes kilka dni po kilka godziny pod maszyna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja miałam w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No bo taka prawda Kamea2 .Ja musiałam iśc prywatnie do neurologa wczoraj bo nie ma miejsc nawet dla służby zdrowia :)Nie dośc ze zapłaciłam za wizytę to jeszcze leki na 100 procent bo wiadomo że z prywatnego .A płacę zdrowotne 260 zł na miesiąc i na ch........za przeproszeniem jak póżniej zdychając musze iśc prywatnie .A ty Julka widzisz że wszystkie twoje raczydła się nie sprawdzają ,byłas chora to masz wydzielinę i kaszel ,denerwujesz się to ci powieka drga bo masz magnezu przez stres mało .Jeśli ma ci to pomóc idz do ortopedy ,na pewno ci wybije z głowy te nadgarstki .Tylko boję się co potem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A to co miała Kamea to zapewne PET .Ostatnio kosztował chyba 4.200 zł -samo badanie oczywiście .Tak więc marne szanse . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi