Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jesteś ciekawa to IDZ DO LEKARZA !!!!!!!!!!!!!!!! Trujesz i trujesz i szukasz dziury w całym a nam zawracasz d..............pe swoimi schizami . NA FORUM NIKT CIE NIE ULECZY, a nawet jakby był lekarz, który by Ci odpowiadał na pytania czy Ania fachowo to i tak NIKT BEZ BADAŃ CZY OSŁUCHAŃ nie postawi diagnozy co Ci dolega nawet jakby to czytał sam profesor medycyny czy laureat nobla medyczny. Czy to jest tak trudno z Twojej strony to zrozumieć????

Zdrowa, strasznie widzę nerwowa jesteś, ja powtarzam po raz kolejny, na prawdę nie musisz czytać tego co ja piszę, moich pytań na pewno nie kieruje do Ciebie, bo Ty nie masz nic innego do powiedzenia jak to, że mam się leczyć u psychiatry, więc nie wydaję mi się żebym zawracała Ci dupę. Poza tym nie oczekuję, że ktoś mi tutaj postawi diagnozę, ale być może, a raczej na pewno są tu ludzie, którzy wiedzą trochę więcej niż ja na temat różnego rodzaju chorób, dlatego też założyłam wątek żeby się dowiedzieć od Nich czy to co wymyślam ( w sensie te moje choroby) jest możliwe.

:) Bierz ten magnez regularnie i możesz brac nastepne opakowanie tez spokojnie ,magnezu nigdy dośc szczególnie jak się stresujesz .Na pewno nie zaszkodzi .Dzisiaj widziałam reklamę tabletek na uspokojenie nerwicy wegetatywnej ,czyli jak masz z powodu nerwicy objawy chorób somatycznych .Nazywa się Sedatif ,poczytaj sobie .

Julka , ja Ciebie nie wysyłałam do psychiatry tylko do lekarza bo tylko On może Ci pomóc i tyle.............................a diagnozy Ty nie oczekujesz , to czego ???? Nie trzeba być naprawdę psychiatrą żeby stwierdzić ,ze z Tobą jest coś nie tak i nie tylko ja to zauważyłam OPRÓCZ CIEBIE!!!!!!!!!!! Nikt mi nie powie ,ze Twoje zachowanie jest normalne NIKT !!!!!!!!!! Jak można w wieku 19 lat mieć takie problemy , jak ktoś jest chory to idzie do lekarza i się leczy a nie szuka w internecie chorób pod swoje objawy TO JEST PO PROSTU CHORE I TRZEBA TO LECZYĆ ale nie przez komputer.

Ja w wieku 19 lat mogę być tak samo chora jak ty w wieku 59 lat. Poczytałam trochę o raku gardła i raku nosogardła i sie boję, że może mnie to dotyczyć :( jutro idę do laryngologa, boję sie bardzo, poczytałam, że te raki często dają objawy do kości, i tak myśle, że te zgrubienia na nadgarstkach moga być właśnie objawem raka kości ;( bo inaczej ja tego wyjaśnić nie umiem, te nadgarstki są dziwne strasznie