Gość Julkaaa93 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ech może i tak, ale na prawdę jestem zaniepokojona tym drętwieniem i w ogóle tym wszystkim :( masakra boję sie bardzo :( wezme ten magnez, ale jak nie pomoże to nie wiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Julka Ty to sobie poprostu jaja robisz z ludzi,moim zdaniem to sie nudzisz i piszesz co Ci slina ja jezyk przyniesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 O Kielce! Jak tam piździ już? Bo nie wiem czy orać już czy do zimy daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie robię sobie żadnych jaj, po prostu jestem ciekawa co mi dolega, a jeżeli znajduje kolejne choroby, do których pasują moje objawy to się martwię i pytam się [po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Jak jesteś ciekawa to IDZ DO LEKARZA !!!!!!!!!!!!!!!! Trujesz i trujesz i szukasz dziury w całym a nam zawracasz d..............pe swoimi schizami . NA FORUM NIKT CIE NIE ULECZY, a nawet jakby był lekarz, który by Ci odpowiadał na pytania czy Ania fachowo to i tak NIKT BEZ BADAŃ CZY OSŁUCHAŃ nie postawi diagnozy co Ci dolega nawet jakby to czytał sam profesor medycyny czy laureat nobla medyczny. Czy to jest tak trudno z Twojej strony to zrozumieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Zdrowa, strasznie widzę nerwowa jesteś, ja powtarzam po raz kolejny, na prawdę nie musisz czytać tego co ja piszę, moich pytań na pewno nie kieruje do Ciebie, bo Ty nie masz nic innego do powiedzenia jak to, że mam się leczyć u psychiatry, więc nie wydaję mi się żebym zawracała Ci dupę. Poza tym nie oczekuję, że ktoś mi tutaj postawi diagnozę, ale być może, a raczej na pewno są tu ludzie, którzy wiedzą trochę więcej niż ja na temat różnego rodzaju chorób, dlatego też założyłam wątek żeby się dowiedzieć od Nich czy to co wymyślam ( w sensie te moje choroby) jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Julka ale zdrowa ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja już napisałam wyżej co myślę na temat wypowiedzi Zdrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Julaka mam nadzieję że już wyleczyłaś się z SM . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Hmm magnez sobie kupiłam, biorę, szczerze mówiąc nie czuję już drętwienia ani mrowienia, jedynie co to ten palec mi został, kurde no takie dziwne wrażenie mam jak go dotykam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 To tylko nerwy ,ja dzisiaj byłam u neurologa bo już nie mogłam na kręgosłup wyrobić i powiedziała mi że mrowienia i inne to nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Hmm no to dobrze, że to nerwy, tez właśnie myślałam nad wizyta u neurologa, ale może na razie dam sobie spokój, jejku jak dobrze, że są tu życzliwi ludzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 :) Bierz ten magnez regularnie i możesz brac nastepne opakowanie tez spokojnie ,magnezu nigdy dośc szczególnie jak się stresujesz .Na pewno nie zaszkodzi .Dzisiaj widziałam reklamę tabletek na uspokojenie nerwicy wegetatywnej ,czyli jak masz z powodu nerwicy objawy chorób somatycznych .Nazywa się Sedatif ,poczytaj sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Julka , ja Ciebie nie wysyłałam do psychiatry tylko do lekarza bo tylko On może Ci pomóc i tyle.............................a diagnozy Ty nie oczekujesz , to czego ???? Nie trzeba być naprawdę psychiatrą żeby stwierdzić ,ze z Tobą jest coś nie tak i nie tylko ja to zauważyłam OPRÓCZ CIEBIE!!!!!!!!!!! Nikt mi nie powie ,ze Twoje zachowanie jest normalne NIKT !!!!!!!!!! Jak można w wieku 19 lat mieć takie problemy , jak ktoś jest chory to idzie do lekarza i się leczy a nie szuka w internecie chorób pod swoje objawy TO JEST PO PROSTU CHORE I TRZEBA TO LECZYĆ ale nie przez komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Poczytałam, może sobie kupię te tabletki, bo coś takiego by mi się na pewno przydało :) Zdrowa, na prawdę cieszę się, że z Tobą jest WSZYSTKO W PORZĄDKU i że nie masz żadnych problemów ze zdrowiem, oby tak dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W Twoim wieku to nie miałam żadnych problemów zdrowotnych ale jak się ma 59 lat to coś już zaczyna dolegać ale ja w przeciwieństwie do Ciebie IDĘ DO LEKARZA i się leczę a nie SZUKAM WYLECZENIA SIE PRZEZ INTERNET!!!! I dlatego cieszę się ze zdrowia stosownie do wieku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja w wieku 19 lat mogę być tak samo chora jak ty w wieku 59 lat. Poczytałam trochę o raku gardła i raku nosogardła i sie boję, że może mnie to dotyczyć :( jutro idę do laryngologa, boję sie bardzo, poczytałam, że te raki często dają objawy do kości, i tak myśle, że te zgrubienia na nadgarstkach moga być właśnie objawem raka kości ;( bo inaczej ja tego wyjaśnić nie umiem, te nadgarstki są dziwne strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka 93..ale z Ciebie maruda juz wieku 19lat,to co bedzie jak bedziesz miala 40 albo 50..;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka 93 ..Ty nie siedz dziewczyno przed tym internetem tyle czasu ,bo teraz to tylko nadgarstki Cie bola ,a poznij dojdzie i kregoslup,i konczyny dolne..A ZAKRZEPICA JAK CIE ZLAPIE TO DOBIERO BEDZIE ........... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ale ja jestem zdrowa bo sie leczę i mam dolegliwości stosowne do wieku a to jest mała różnica. O kolejny RAK!!!!!!!!!!!!! Brawo za wyszukiwanie w internecie , wielki szacun dla Ciebie.!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Właśnie chodzi o to, że te nadgarstki mnie nie bolą, tylko sa takie pogrubione, poza tym pare innych objawów też by pasowało do raka kości... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Julka93..jutro do onkologa idz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jutro idę do laryngologa Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ale laryngolog raka nie leczy !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wiem o tym, ale jeżeli mam coś nie tak z gardłem czy krtaniom to na pewno laryngolog to zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi