Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka ja byłam wczoraj na dorażnej bo myślałam że umrę tak mnie ścieło pomimo brania antybiotyku od 3 dni .Takie są teraz infekcje że wracają i trzeba je wyleżec bo inaczej nie przejdzie .Nie czytaj już o chorobach bo oszalejesz .Gdybym ja dzisiaj wygooglowała moje objawy to musiałabym mieć raka gardła ,krtani ,żołądka ,kręgosłupa ,mózgu ,węzłów chłonnych i nie wiem jeszcze czego .

Racja Ania, po prostu muszę przestać czytać o chorobach, bo na prawde oszaleje, po weekendzie pójde po skierowanie jednak do laryngologa, dla świętego spokoju, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku z tą krtanią, ale serio się boję, że wtedy jak straciłam głos to może był jakis początek raka czy coś..

Nie no chodzi mi o to, że miałam zapalenie krtani i starciłam głos a czytałam, że zapalenie krtani może się przyczyniać do raka krtani.. i może w moim przypadku tak było i by się wyjasniły moje powiększone węzły koło nadgarstków, stan podgorączkowy i jakies tam inne dolegliwosci

To znowu ja. ech wiec teraz serio sie boje ze mam stwardnienie rozsiane :( dzisiaj caly dzien mi dretwieja rece tzn lewa reka normalnie nie wiem dlaczego, tzn zAczelo sie gdzies ok gofz 15 jak bylam na uczelni, jeszcze tak moze myslalam ze moze dlatego ze od 36 godz jestem na nogach tzn spalam dzis w nocy raptem 2 godziny i dzisiaj caly dzien na uczelni po prostu padam ale musze sie dowiedziec od was czy to mozliwe i jakie badania sie robi zeby stwierdzic ta straszna chorobe? :( to by sie zgadzaly tez moje zawroty glowy itd :(

Nie no serio, od wczoraj mi ta lewa ręka cały czas drętwieje ;( jak oprę głowę na tej ręce to w okolicy łokcia czuje ból a za chwile zaczyna mi drżeć cała ręka, w dłoni mi coś tak * skacze*, i palce mi drętwieją ;( do tego od kilku dni tak jakbym nie miała czucia w jednym palcu u prawej ręki, jak go dotykam to takie dziwne wrażenie ( jak sobie kiedys skleiłam palca kropelką czy innym klejem to właśnie miałam tak, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) ;( i do tego to sikanie i zapalenie pęcherza, też czytałam, że to może byc objawem ;( ;( :( jakie mam zrobić badania, normalnie umiream ze strachu.. do tego od dwóch dni mam skurcze w nocy w łydke ;( kiedyś też miałam dosyc często

Julka kup sobie magnez i bierz .Ja już wysiadam przy tobie ............wiesz że 15 minut stresu wypłukuje całe zapasy mg z organizmu .A ty non stop od 2 tyg.żyjesz w ciągłym napięciu i wymyślasz choroby .Poczytaj ,jak już tak czytasz neta objawy braku magnezu .Ja już wysiadam przy tobie dziewczyno .Wszystkie twoje objawy pasują do najgorszych chorób świata .Nie mam już siły do ciebie .Badaniem jest tylko mr głowy .Wątpię czy ktoś o zdrowych zmysłach ci go zleci .

Pomysły nam już się wyczerpały nawet Ani aby Ci pomóc. Wszystkie Twoje objawy począwszy od raku żołądka ( chyba był pierwszy) po stwardnienie rozsiane są wynikiem ZAAWANSOWANEJ NERWICY LĘKOWEJ Z HIPOCHONDRIĄ!!!!!!!!!!!! Ta choroba strasznie wyniszcza organizm gorzej jak wszystkie raki razem wzięte !!!!!!!!!!! Ty powinnaś pisać powieści : NA CO MOŻE CHOROWAĆ ZDROWY CZŁOWIEK W WIEKU PRAWIE 20 LAT , świetnie by się sprzedawała. Spróbuj , ale dopisz jeszcze jakieś choroby.

No tak właśnie myslałam, że to może z braku magnezu, no ale kurde jak przeczytałam te objawy stwardnienia to sie przeraziłam, nawet prioblemy z pęcherzem sa przy tym, a ja je miałam czy tam mam, nie wiem, muszę iśc w tym tyg z tym moczem. zmiana temperatury tez mam, teraz mi doszły te drętwienia i mrowienia no masakra :( kupie jutro magnez, a jak nie pomoże to nie wiem co zrobie, czytałam, że to można sprawdzić tylko przez tomograf, a pewnie lekarz mi nie da skierowania, bo pomyśli, że jestem głupia i chora na nerwice :( a płacić za tomograf mi sie nie uśmiecha