Gość ania05 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Julka ..............jak masz miesięcznicę to jak ma cię brzuch nie boleć ?Zastanów się .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ale mi nie chodzi o okres, tylko o te moje bóle po lewej stronie, które kurcze ciągle mam, chociaz teraz to raz mnie bolą plecy, raz po lewej stronie, raz po prawej, raz plecy na górze, raz na dole, raz z boku.. sama juz nie wiem co mnie boli, do tego jeszcze to gardło, normalnie mówić nie mogę tak mnie boli. Jak wylecze to gardło to zrobię chyba usg dla swiętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ,,za dlugo siedzisz przd komputerm,,w pozycji nachylonej,moglo juz dojsc do skrzywienia kregoslupa nawt,moga tez byc osifity na kregoslupie i ucisk na ner..idz do reumatologa zrob sobie przeswietlenie calego kregoslupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ,wiecej ruchu...najlepiej kup sobie masc NAPROXEN pLUS I WYSMARUJ KREGOSLUP. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 JULKA ..NIMA CZEGOS TAKIEGO JAK WZLY CHLONNE NADGARSTKOW! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja to bym najlepiej zrobiła od razu tomograf komputerowy, bym od razu miała wszystko dokładnie sprawdzone, hmm osifity na kręgosłupie? cóż to takiego, pierwsze słyszę, ale nie brzmi ładnie.. to coś groźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ..osteofity.sprawdz sobie sama....Doktor gogle Ci wyjasni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ..wicej ruchu,ni siedz i nie czytaj ,bo kazda przypadlosc bedzie do Ciebie pasowala..bedziesz sie pograzala i wpadniesz w nerwice... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja już chyba wpadłam w nerwice. Chociaż staram się już nie czytać o chorobach, rakach itd. bo pewnie każdy rak by do mnie pasował, a z tym ruchem masz rację, od miesiąca siedziałam tylko przed komputerem i czytałam o chorobach, teraz zamiast siedziec i czytac trochę się poruszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ,wiec uciekaj mi sprzed komputera ...rowerek przejazdzka...wymecz miesnie.troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Rowerek bardzo chętnie, ale póki co muszę poleżeć trochę w łóżku, wyleczyc moje gardło, które straaaaaaaasznie boli :( i wyzdrowieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 To lez w lozku i nie czytaj juz wiecej o chorobach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Mam jeszcze pytanie, nie dość, że boli mnie gardło to boli mnie cała szyja i kark, do tego mam powiekszone węzły chłonne na szyi.. i jeszcze strasznie boli mnie głowa do tego wszyskiego, mięśnie też. i tak się zastanawiam czy te bóle szyi są normalne? bo jak wpisałam w google ból szyi i gardła odrazu wyskoczył mi rak krtani i się przestraszylam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ,rak krtani .................jak masz infekcję to normalne że boli i gardło i szyja i węzły .Powinnaś iść od lekarza po antybiotyk .Bo porządnie się załatwiłaś jak nawet węzły cię bolą .Helicid mam nadzieję bierzesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Biore, no własnie bolą mnie węzły i cała szyja, a czytałam, że przy raku kratni sa przerzuty na węzły chłonne szyi :( i się boje teraz strasznie, w sumie moje stany podgorączkowe by sie wyjasniły też, ech ;( musze iść do laryngologa jak najszybciej, takie same bóle miałam w lipcu jakoś, ale przeszło a teraz biore antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ..ile Ty masz lat..przepraszam ,ze pytam ,ale mnie cos ciekawi/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 19 mam lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A co Cię ciekawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 BOZE///Przed Toba dopiero zycie sie zaczyna..nie czytaj o zadnych chorobach na necie bo kazda sobie dopasujesz..jestes przeziebiona i stad wszystkie dolegliwosci...wez sobie antybiotyk,Bioracef 500,,raz dziennie co 12 godzin,do tego Ketakonazol oslonowo,flegamina w syropie,ewen.cholinex..goraca herbatka najlepiej lipowa z miodem ...i wrocisz do zdrowka....Mozesz tez wziasc Duomox...ewentualnie Sumamed,ten ostatni .jest najskuteczniejszy, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No właśnie życie się zaczyna, a ja mam juz takie problemy ze zdrowiem.. na razie na to gardło mam przepisany Ospen, dodatkowo biorę Cholinex, a własnie moje objawy typu stan podgorączkowy czy coś nie są od tego gardła bo mam je już dobry miesiąc :< osłonowo jem jogurty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A ten rak kratni jest bardzo możliwy, bola mnie węzły na szyi, boli mnie gardło, gorączka, od dłuższego czasu cos mi przeszkadza i muszę odchrząkiwać ;< duszności mam a wcześniej nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Robials sobie morfologie ?zrob sobie Ob,,--bedziesz widziala czy nasz stan zapalny...polecam jeszcze Crp..zrobic.tylko po odstawieniu antybiotyku,ewentualnie ,zglosic fakt brania antybiotyku osobie pobierajacej krew.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Robiłam morfologię, wszystko w normie, OB 5.. ale jak wiadomo wyniki moga byc dobre a coś się może dziać złego Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Julka ,wez sobie obejrzyj jakas komedie ,posmiej sie troszke zrelaksuj...a nie tylko na tym necie siedzisz/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Chciałabym się zrelaksować, ale to na prawdę trudne w takiej sytuacji :( na prawde się boje, że to rak kratni ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi