Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mi nie chodzi o okres, tylko o te moje bóle po lewej stronie, które kurcze ciągle mam, chociaz teraz to raz mnie bolą plecy, raz po lewej stronie, raz po prawej, raz plecy na górze, raz na dole, raz z boku.. sama juz nie wiem co mnie boli, do tego jeszcze to gardło, normalnie mówić nie mogę tak mnie boli. Jak wylecze to gardło to zrobię chyba usg dla swiętego spokoju

Ja już chyba wpadłam w nerwice. Chociaż staram się już nie czytać o chorobach, rakach itd. bo pewnie każdy rak by do mnie pasował, a z tym ruchem masz rację, od miesiąca siedziałam tylko przed komputerem i czytałam o chorobach, teraz zamiast siedziec i czytac trochę się poruszam :)

Mam jeszcze pytanie, nie dość, że boli mnie gardło to boli mnie cała szyja i kark, do tego mam powiekszone węzły chłonne na szyi.. i jeszcze strasznie boli mnie głowa do tego wszyskiego, mięśnie też. i tak się zastanawiam czy te bóle szyi są normalne? bo jak wpisałam w google ból szyi i gardła odrazu wyskoczył mi rak krtani i się przestraszylam..

Biore, no własnie bolą mnie węzły i cała szyja, a czytałam, że przy raku kratni sa przerzuty na węzły chłonne szyi :( i się boje teraz strasznie, w sumie moje stany podgorączkowe by sie wyjasniły też, ech ;( musze iść do laryngologa jak najszybciej, takie same bóle miałam w lipcu jakoś, ale przeszło a teraz biore antybiotyk

BOZE///Przed Toba dopiero zycie sie zaczyna..nie czytaj o zadnych chorobach na necie bo kazda sobie dopasujesz..jestes przeziebiona i stad wszystkie dolegliwosci...wez sobie antybiotyk,Bioracef 500,,raz dziennie co 12 godzin,do tego Ketakonazol oslonowo,flegamina w syropie,ewen.cholinex..goraca herbatka najlepiej lipowa z miodem ...i wrocisz do zdrowka....Mozesz tez wziasc Duomox...ewentualnie Sumamed,ten ostatni .jest najskuteczniejszy,