Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dobra, nie będę już nikogo dłużej męczyć moimi kolejnymi objawami i innymi *pierdołami* :) Ania dam znać jak wyniki i zobaczymy która będzie wysyłać kwiaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No widzisz masz 36.8 czyli najnolmalniejszą temperaturę .Mimo tego że wydawało ci się ze masz gorączkę .Widzisz co mogą zrobić emocje i nerwy ?I wykup te leki i zacznij w końcu brac bo zabiję !Zaraz ci się wszytko unormuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 I jak będziesz wysyłać kwiaty to napisz koniecznie żeby pies nie zagryzł gońca bo szkoda chłopa będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Hmm no więc wyniki morfologii wszystkie bardzo dobre, amylaza, alat, asat, ob itd. w normie, jedynie co to jakieś bakterie i dużo leukocytów w moczu. co to oznacza? mam się czym martwić? jutro powtarzam badanie moczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Bardzo dużo tzn.ile tych leukocytów ?Popij trochę cytryny z woda i kup żurawit .Wybierz i wtedy zrób kolejne badanie .Jutro badanie jest bez sensu ,wyjdzie to samo .I co małpiszonie ?Amylaza bardzo dobra więc w końcu chyba uwierzysz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tylko się nie obraż o małpiszona :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jasne, że się nie obraże :) nie wiem ile tych leukocytów, bo wyniki z moczu zosatwiła sobie doktor żeby potem mogła porównać, hmm i nie wiem ona mi kazała przyjść jutro z tym moczem, a co moga oznaczać te podwyższone leukocyty w moczu? i te jakieś bakterie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Julka a nie mówiłem że to łeb nawala. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Bakterie ma każdy .A leukocyty mogą być z powodu infekcji ukł.moczowego lub np.z odwodnienia .Mogłaś w przed dzień mało pić wody i stąd zamiast dopuszczalnej liczby leukocytów która wynosi 5 wyszło 25 bo mocz był zagęszczony .Jka doktor kazała przyjść z wynikiem to oczywiście zrób .Ale dzisiaj pij do oporu /Ale wody ,nie szampana . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Hmm a jak jest za dużo leukocytów w moczu to nie oznacza, że jest jakiś stan zapalny w organiźmie?( to by tłumaczyło te stany podgorączkowe) coś mi sie tak obiło o uszy.. ciesze się, że wyniki dobre, ale te leukocyty nie dają mi spokoju jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie .Wtedy były by podwyższone leukocyty we krwi i wysokie OB .Już ci pisałam że stan zapalny dotyczył by dróg moczowych .Mma nadzieję że spadł ci kamień z serca ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Hmm we krwi nie mam podwyższonych leukocytow, tylko w moczu. Ob mam 5... Spadł mi kamień z serca ale jeszcze jednak trochę się martwię o te leukocyty w tym moczu, może mam jakieś zapalenie dróg moczowych, może to by tłumaczyło to że non stop muszę sikać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dalej swoje, tylko myślisz i napędzasz strach i lęk który dręczy ciało. Idz zaruchaj odpręż się i siku minie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Sikanie masz na tle nerwowym !!!!!!!!!!!!wszystko masz na tle nerwowym!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No skoro mam za dużo leukocytów no to może mam jakieś zapalenie pęcherza czy coś, poza tym wydaje mi się, że we krwi mimo że mam w normie to i tak jest ich dużo, 7.3, a norma 3.5 : 10.0, nie za dużo tych leukocytów we krwi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ania05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Julka ..............jeśli norma jest od 3 -10 a w niektórych labolatoriach do 11 to mając 7.3 masz normę normy .Lepiej być nie moze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Rolnik -może i masz rację(chodzi oczywiście o pierwsze zdanie przez ciebie napisane ) ale poziom twoich wypowiedzi reprezentuje .......twój poziom .Aż dziwię się ze strażniczka dobrych zachowań nie neguje tego ,naprawdę jestem w szoku . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Wiedziałam , ze będzie ciąg dalszy .........................jak w brazylijskiej telenoweli!!!!!! Napięcie rośnie>>>>>>>>> Julka ma bakterie w moczu>>>>>>>>>>>>>> Co to jest ............................za choroba? A może ogłośmy konkurs)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Rolnik , bronię Cię , Julka powinna leczyć się u psychiatry)))))))) A Ania tłumaczy Jej jak Abel krowie i pewnie krowa by to zrozumiała a Julka. Ania ma fajną prace bo ciagle siedzi na komputerze i udziela porad a tak narzekają pielęgniarki na nawał pracy i przemęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Julka jakbyś miała 3.2 to byś płakała że małe. Idź napij się bo zwariujesz. Psychiatra się załamie współczuję mu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ale Wam nikt nie każe tego czytać ludzie !Na prawde nie męczcie się tak i nie denerwujcie .A to że ktoś powinien lub nie, leczyć się u psychiatry -lekarz jak każdy inny -nie jest powodem żeby być wulgarnym .I jeszcze raz apeluję ,nie czytać i się nie denerwować . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ania ale jak Julka pujdzie do psychiatry to też potem będzie a to tabletka za duża, a to może nie nato, a to nie taki kolor, a czy poniej sraki nie będzie. Ciężki typ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Hmm nie bardzo rozumiem dlaczego tu wchodzicie i nie umiecie napisać nic innego prócz tego, że mam coś z łbem, że jestem nienormalna, że powinnam się leczyć u psychiatry itd. hmm jeżeli 7.3 to norma normy to dobrze :) zobaczymy co powie jutro lekarz o tych leukocytach.. i cały czas zostaje ten stan podgorączkowy i wczoraj też mnie pobolewał brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Moze po prostu się naziębiłaś ,latasz pewnie w biodrówkach i kusym sweterku to potem są takie kwiatki że się ma pęcherz przeziębiony .Poczekaj do wizyty i nie kombinuj bo widzisz ze ludzie tu z nerwów nie mogą wyrobić :)Będziesz miała na sumieniu potem człowieka jakiegoś nie daj Boże . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ania , Julka ale ja chce czytać i Wasze posty i wcale mnie nie denerwują!!!!!!!!! Czytałam , radziłam zresztą nie tylko ja a jakie są efekty ŻADNE)))))))))) Julka zastanów się nad sobą a Ania utwierdza Ciebie w różnych chorobach i dlatego tak jest z Tobą i kota da się zagłaskać na śmierć. Powinnaś to wszystko opowiadać lekarzowi a ten jakby to usłyszał to by Cię od razy wysłał do psychiatry a Ania nie ma * takiej mocy* aby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi