Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, oczywiście pytałam z ciekawości, bo moje bóle są od trzustki, teraz np. zjadłam serek i strasznie mi kwaśno w buzi.. nie to, że mam nudności, tylko mi kwaśno strasznie, ech to pewnie też objaw, i raz na jakiś czas mnie coś kłuje w plecach z lewej strony tym razem

Wiesz co myślę że jak byś poszła na pomoc dorażną -jest czynna od 18 i powiedziała że cię boli ,lekarz cię zbada i ponaciska brzuch .Jeśli stwierdzi że nic nie boli przy trzustce ,uspokoisz się czy będziesz dalej twierdzić że masz to co masz ?Myślę że powinnaś iść i niech cię zbada ,bo ty na prawde oszalejesz do poniedziałku ....Mieszkasz gdzies gdzie jest szpital i pomoc dorażna ?

Nie nie myślę ze to rak ,po prostu myślę że jak cię zbada tzn.brzuch i stwierdzi ze nic tam nie ma ,bo przy trzustce skakała byś do sufitu to się uspokoisz .Jak powiesz że cię boli to musi cię zbadac .Swoją drogą to co to za laboratorium które potrzebuje 2 dni na zrobienie morfologii ....już byś się uspokoiła a teraz będziesz odchodzić niepotrzebnie od zmysłów .Powinnaś iśc na spacer ,dotlenić się ,zaraz by ci się perystaltyka brzucha poprawiła .

Zdrowa, byłam u gastrologa, powiedziałam mu wszystkie objawy itd, przepisał mi receptę i zalacił mi właśnie morfologię, badanie moczu(amylaza) dlatego takie badania zrobiłam. jak te wyjda dobre to zrobie test na helicobakter, który też zalecił. albo w sumie zaraz chyba skocze do apteki i kupię

Ania, nie wiem dlaczego tak wyszło z tymi wynikami, wczoraj mi powiedziała babka, że będą napewno na jutro, nie wiem dlaczego dopiero na poniedziałek, wkurzyłam się jak nie wiem, hmm brzuch mi badał gastrolog jak byłam, ten co mi przepisał receptę.. i żadnych bóli wtedy nie czułam, ale to było półtora tygodnia temu

Już ci pisałam że to nie jest stan podgorączkowy .To normalna temp.ciała a wieczorem zawsze jest wyższa dlatego w szpitalach bada się pacjentom temp,rano i własnie wieczorem .Lamblioza to pasożyt .Helico może dawac bóle ,nudności ,zgagę a moze nie dawac żadnych objawów .Zapewniam cię ze nawet gdy sama uciskasz brzuch powinnas czuć ból gdybyś oczywiście coś tam miała a że nie masz to nie czujesz .Zrób spokojnie te testy które zlecił lekarz .Wyklucz to co on podejrzewa czyli Helico.

Dzięki Ania za zrozumienie, zrobiłam test na helicobakter, wyszedł ujemny.. z jednej strony dobvrze, a z drugiej strony wiem, że nie to jest przyczyna moich dolegliwości.. i znowu te myśli, że to rak, może i to nie jest stan podgorączkowy, ale ostatnio był i to mnie bardzo niepokoi, jak wiadomo przy raku jest stan podgorączkowy..

No to ciesz się że nie masz Helico .Musiałabyś brac antybiotyk przez długi czas .Jedno masz już wykluczone .Teraz spokojnie czekaj na wyniki .Zobaczysz że będzie wszystko dobrze .Wierz mi ,widziałam juz wiele rzeczy i patrzac na twoje dolegliwości ja nie widze nawet podstaw do przypuszczenia żebyś miaął jakikolwiek nowotwór a co dopiero trzustki ,Uwierz mi .

Kurcze to czemu nie kupiłaś leków .Kup chociaż Helcid to on własnie łagodni żołądek i skończą się pobolewania .kUp też ostatni lek na jelita .Dziewczyno męczysz się juz kilka dni a nie kupiłąś tak dobrze działających leków .Nic tylko na kolano i sprać na kwasne jabłko tyłek .Tylko ten na żoładek Helicid bierz na czczo pół godziny przed jedzeniem .

Mam nadzieję, że to co mówisz okaże się prawdą i że żadnego nowotworu mieć nie będę, w sumie oprócz bóli za bardzo żadne te objawy mi nie pasują, biegunki nie mam, nie schudłam, apetyt raczej mam, żółtaczki nie mam, nie wymiotuje.. chociaż jak wiadomo każde z tych objawów się może w każdej chwili pojawić :( i naprawdę zastanawiam się głęboko nad tymi włoskami pod pachami, co może być przyczyną tego, że tak wolno rosną? bo stres no to raczej chyba nie, a nawet na pewno nie.. strasznie mnie to zastanawia i martwi, bo jak dla mnie to po prostu nowotwór tak mi działa na organizm i te włosy nie chcą rosnąć, nie wiem czy cos takiego jest możliwe, ale ja już sobie tak wymyśliłam