Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

pomoc dla wszystkich znerwicowanych , duszących sie psychika ludzka steruje calym ukladem nerwowym . najlepiej jest robić głebokie wdechy i wolno wypuszczać powietrze .tak okolo 10 razy i przerwa Te cwiczenia oddechowe nalezy wykonywac trzy razy dziennie i jest 100% gwarancji ze wszystkie objawy miną .... Tylko nalezy pamietac aby powierze wypuszczać bardzo wolno i do samego konca ....... Miałem te same problemy i w chwili obecnej po tym oddychaniu mam spokoj w 100% około 2 lat nie mam juz napadow opisywanych w waszych wypowiedziach .... Naprawde bardzo polecam ten trening oddechowy ,a napewno pomoze juz po dwoch dniach odczujecie ulge , śmialem sie z tego jak moja siostra ze Szwecji kazala mi tak oddychac --- siostra pracuje w szpitalu i tam Szwedzi to stosuja do wyciszenia organizmu ...

Witam, Nie wykluczone, że Panu te ćwiczenia pomogły. Prawdopodobnie pomogą wielu innym osobom. Prawdopodobnie też nie są szkodliwe, więc niemal wszyscy mogą je stosować. Przyczyn duszności jest jednak bardzo wiele i nie wszystkie mają podłoże emocjonalne. Dlatego też, 100% gwarancji warto udzielać z dużą ostrożnością w medycynie...