Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość marekky33

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, możliwa jest bardzo duża poprawa, włącznie z powróceniem do normalnego życia. Mózg ma niesamowite zdolności do regeneracji. Sama jestem po udarze i już funkcjonuję prawie normalnie. Po prostu muszę wkładać więcej wysiłku w niektóre proste czynności. Nie podda7wać się. Naprawdę może być dobrze. Pozdrowienia.

Witam mój tata lat 57 jest na oiomie od 3 dni ma udar pnia mózgu..jest podłączony pod respiratory jakies rurki w nosie i gardle.ma niedowład 4 kończynow czy cos takiego.wczesniej w lutym i maju przeszedł udary .ale bez takich rzeczy.lekarze kazali mi się z tata pożegnać powiedzieli również ze jest nie swiadomy.ale kiedy zaczełam mówic do niego o swojej córce to się popłakał.ma otwarte oczy i rusza tylko nimi w sumie nic pozatym...kieruje za mna wzrokiem...na dodatek okazało się ze ma zapalenie płuc.czy tata z tego wyjdzie błagam i proszę o odp.

Trzeci udar w tak niedługim czasie nie wróży dobrze, lecz wiem, że ludzki organizm potrafi się bardzo dobrze regenerować, czasami potrzeba czasu i duuużo rehabilitacji. Niedawno ktoś mi bliski był w śpiączce 16 dni, nikt jej nie dawał szans, wyszła z tego. Jeżeli chcesz porozmawiać to zapraszam na priv : martakam91@gmail.com