Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość koperek

Rekomendowane odpowiedzi

Ech jakie ja mam objawy to w ogóle się w głowie nie mieści.Od ponad miesiąca podjąłem już drugą wojnę z lekarzami w moim życiu.Otóż posłali mnie na kilka badań i nic z tego nadal nie wiem co mi jest a z objawami nerwicy jest tak,że jak kogoś dotkną to ten ktoś nie może się uspokoić i dojść do wniosku,że to tylko psychika.Wręcz przeciwnie to bitwa myśli,po jednej stronie wnioski że to nerwica na pewno bo przecież czasem czuję się dobrze,po drugiej stronie przeciwnie myśli się że aż takie objawy nie mogą być,że to coś gorszego na pewno rak albo bse(w moim przypadku).Niestety ale internet napędza i pogarsza sytuacje ponieważ wiele chorób ma podobne objawy do nerwicy ba wiele ma identyczne objawy nawet same wystąpienie nerwicy.Jest właśnie bse,borelioza,parkinson,rak mózgu,tętniak,nerwiak i wiele innych takich.Te choroby nadal podejrzewam u siebie uspokajam się,że przecież kiedyś też wylądowałem w szpitalu z takimi objawami i zdiagnozowano nerwicę.Potem wydobrzałem ale co z tego jak nerwica to taki rak umysłu który robi z człowieka wraka totalnego.No więc od ponad miesiąca mam objawy kilku chorób lub nerwicy wciąż żyje w panicznej strasznej niepewności.To na prawdę koszmar przecież wiecie.Obecnie dałem sobie spokój z panią neurolog która spławiła mnie mówiąc-może to być błędnik przepisała leki i kazała przyjść za dwa miesiące.Tak a ja mam nadal się męczyć.Jutro idę prywatnie do polecanej pani neurolog .Niestety trzeba wyłożyć trochę pieniędzy,ale wtedy szybciej zrobimy dokładne badania.Ja tak właśnie sobie radzę muszę mieć zrobione badania,a wtedy psychiatra i nie myślenie o swoim zdrowiu 10 lat temu ten tok działania mi pomógł może teraz też.W wielu przypadkach bezduszność lekarzy dobija chorego na nerwice do tego stopnia,że pojawiają się myśli samobójcze.No bo strach przed jakąś chorobą powoduje u nas chęć ucieczki nawet w szybką śmierć której paradoksalnie tak się boimy..Trzymajcie się