Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość koperek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 12 lat, zamiast kopac gale siedze przed kompem i szukam chorob od 4 miesiecy. Jestem zderealizowany, miewam kolatania serca i jak sie to zaczelo to mialem ataki po 150/min ale juz nie mam. Praktycznie caly czas mi slabo. Mam tyle spokoju co jestem w szkole. Wtedy tylko mam dusznosci, i uczucie motyli ponizej gardła. Bylem w szpitalu i w centrum ratunkowym trzy razy. Oto lista badan ktore mi wykonali: -EKG (10x, 10x dobrze) -USG tarczycy (dobrze) -Morfologia (dobrze) -TSH (dobrze) -Rezonans (zatoka klinowa przewlekle zapalna) -Tomografia (dobrze) -RTG klatki (Serce, aorta w normie) Zdiagnozowali nerwice neurowegetatywna i mowia ze moge miec to od oka. Mam zacme i nic nie widze na lewe. Prawe ok. Wiec prosze o pomoc. Jak jezdze na rowerze to jest ok. Ale potem mi nie dobrze jak wroce do domu. Dzis jak bylem na boisku mialem wrazenie ze trace wzrok... To chyba juz strach.

Radze ci się relaksować i myśleć o tym co przyjemne, możesz kupić jakieś zioła uspokajające, melise, waleriane itp.., Praktycznie każdy ma jakieś dolegliwości czasem, ale trzeba sobie z tym radzić. Znajdz sobie jakieś ciekawe i odpowiednie dla siebie zajęcie, myśl pozytywnie, i rób swoje, powodzenia!

Jaa . trudny temat poruszyłaś/ łeś ale to forum niestety nie jest do * pogawędek* , można chyba inne sobie znależć ?????????? Jeżeli koperek jest chory i ma zaćmę ( zdiagnozowaną) to co my mu na to poradzimy no co ???????????? Koperek jest jeszcze dzieckiem i MUSI rozmawiać z rodzicami bo to jest ich obowiązek a nie uciekać w komputer i tam się szukać rozwiązania swojego problemu , nie tędy droga!!!!!!!!!! Jak umie szperać w necie a rodzice może nie mają czasu to niech sam idzie do psychologa szkolnego na pewno taki istnieje , chyba w szkołach są pedagodzy a jak nie to nawet wychowawca jak się zwróci do Niego Koperek to mu pomoże przynajmniej zmobilizować rodziców do leczenia syna. Forum jest ostatnim ogniwem aby sobie pomóc w takiej kwestii w wieku 12 lat.

Jeśli on potrzebuje pomocy, to moze sobie szukać jej gdzie chce! jeśli nie ma gdzie indziej, bo to jest forum publiczne, więc może sobie pisać, młodzi lubią właśnie internet. Być może mu ulży, zwykła ludzka życzliwość, a ty nie musisz tu zaglądać i czytać!!! jesli ci to przeszkadza!!! i tyle.

Jaaa, co Ty taki nerwowy, jasne ,szukać pomocy każdy może gdzie chce!!!!!!!!!!! Ale jaka skuteczność jest tej pomocy zastanów się jaaa !!!!!!!!!!! Koperek potrzebuje fachowej pomocy i leczenia , internet Go NIE WYLECZY Jaaa , mi to absolutnie nie przeszkadza a wręcz żal mi jest tak młodych ludzi ,którzy nie maja wsparcia wśród dorosłych i muszą szukać jej w internecie. Uważasz jaaa ,że jak 12 latek * leczy się *przez internet to jest dobrze?????

Weź się ogarnij kobieto, nie mówię, że nie ma się leczyć przez neta, może chodzić do lekarzy, może się leczyć, i zarazem pisać sobie w necie, jeśli ma ochotę. Ty nie musisz tego czytać! Co do nerwicy to widać, że sama powinnaś zająć się sobą, jeśli ci coś ciągle przeszkadza. To twoje żale bardzo odbijają sie w postach, aż biją po oczach, radze udać się do psychologa, może bedzie ci łatwiej zaakceptować innch, a nie zarządzać według swojego *widzimisę*, pozdrawiam

Jaaa, dalej twierdzę ,że coś z Tobą nie tak , czy ja gdzieś napisałam ,że nie ma pisać w niecie , piszcie sobie ile chcecie z Tobą i chorą 2 na czele!!!!!!!!!!!!!! Ja się już dawno ogarnęłam i dlatego jestem ZDROWA i też mogę sobie pisać na forum bo przecież jest publicznym !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę czytać posty i one mnie wcale nie denerwują !!!!!!!!!! Tylko Ciebie moje posty wprowadzają w histerię , czyżbyś też nie miał z kim w domu pogadać jak większość młodych ludzi , którzy uciekają w neta * aby sobie * pogadać *.