Lukas1200 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam Serdecznie! Mam 18 lat, cierpię na nerwicę od dawna, bardzo często się bardzo wszystkim stresuje, i w końcu zacząłem odczuwać bóle serca a najbardziej gdy się zdenerwuje. I moje pytanie jest takie, czy gdy pójdę na badanie USG w okresie właśnie gdy się teraz stresuje? Czy USG nie pokaże błędnych wyników? Nie okłamie? Bardzo proszę o wypowiedź doświadczonej osoby, która ma jakąś wiedzę na ten temat, będę bardzo wdzięczny! Z góry Serdecznie dziękuję i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIsssiaia Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja tez bylam na echo serce walilo przed ale jak juz tam sie polozysz to sie uspokoisz troche Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Usg serca ?Usg ocenia struktury serca i jego pracę więc nawet jak będziesz wisiał nad przepaścią to twoje serce nie zmieni kształtu ani grubości ani innych morfologii tegoż organu a że będzie biło 90 na minutę to nic nie szkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIsssiaia Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A czy na takim usg widac np ze sa jakies bloki albo cos z przewodzeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ANIA05 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi