Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Keisha

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziłam do psychiatry pani dr Izabeli Zduńczyk Bogiel. Świetnia doktor. Warta polecenia każdemu. Ma bardzo sympatycznie podejście do pacjenta, ale i od razu widać, że duże doświadczenie. Można jej zaufać, ze wprowadzone leczenie będzie jak najbardziej odpowiednie. www.psychologgia-plus.pl

Na Chmielnej 28 w Psychologgia pracuje Izabela Zduńczyk Bogiel. Wspaniała Pani doktor Psychiatra. Bardzo dba o swoich pacjentów jeśli chodzi o leczenie farmakologiczne. Oczywiście nie zagląda w torebkę, ale widać, że się troszczy aby pacjent nie uzależnił się od leków. Ja jestem bardzo zadowolona z leczenia u niej i nie ma sobie równych. www.psychologgia-plus.pl

Gość Marianna3

Chodziłam do psychiatry na Chmielną do Psychologgii. Bardzo dobrze się mną zajęła, przede wszystkim czułam się bezpiecznie w jej gabinecie, otworzyłam się bardzo i było widać, że ze spotkania na spotkanie czuję się po prostu lepiej. To dowód na to, że jeśli dobrze się trafi, to nie ma co tracić nadziei.

Gość majkawega

Odnośnie wspominanego Psychomedic to słyszałam o świetnych specjalistach z zakresu psychiatrii/psychologii dziecięcej, a zwłaszcza diagnozowania autyzmu. Córka moich znajomych miała pierwsze podejrzane objawy. Zgłosili się do kliniki i już wiedzą, jak opiekować się i leczyć chorobę, by małą mogła w miarę normalnie funkcjonować. NA stronie dokładnie jest wszystko opisane. Klinika pracuje 7 dni w tygodniu, więc im szybciej zadzwonicie 22 253 88 88 tym lepiej dla wszystkich.

Bardzo polecany na różnych forach, oraz sprawdzony przez moją przyjaciółkę jest pan Tomasz Mieszkowski, który przyjmuje na chmielnej w Wawie. Polecam w 100%. Przede wszystkich jego terapie daja efekty, co widac szczegolnie po mojej koleżance.

Gość Julia07

Polecam Panią Annę Spadarzewską z Psychologgia z Warszawy na ulicy Chmielnej. Dzięki jej pomocy udało mi się rozwiązać wiele problemów związanych z nerwicą. Świadomy człowiek i świetnie dostrzega to, co dzieje się z drugą osobą. Jestem pod wielkim wrażeniem zmian jakie we mnie zaszły dzięki terapii. Jej metoda terapii mile mnie zaskoczyła dlatego, że od razu trafia w sedno bieżącego problemu. Bardzo mi pomogła, a efekty mile zaskakujące.

Zawsze w takich sytuacjach warto szukać pomocy u specjalistów a opcji jest wiele. Poza tradycyjnymi spotkaniami w gabinecie można też zdecydować się na uzyskanie pomocy online chociażby na Bezproblemowo. To ciekawa alternatywa dla osób, które z różnych względów mają obawy przed spotkaniami z psychologiem twarzą w twarz.

Gość Anabel3001

Terapia online jest bardzo popularna, również wygodna. Sama kilka razy korzystałam z takiej formy kiedy nie miałam z kim zostawić dzieci w domu. Zamiast przekładać wizytę po prostu była ona na Skype. Poradnia CoTam? na Bemowie ma nawet taką formę terapii w swojej ofercie. I jak dotąd nie spotkałam się z negatywnymi opiniami na ten temat, wręcz przeciwnie.

Gość sonia7822

Jeśli dobry psychiatra w Warszawie, to zdecydowanie PsychoMedic. Mają 6 klinik w Warszawie, więc wybierasz tą, do której najwygodniej Ci podejść. Rejestrować możesz się online lub pod numerem telefonu 22 253 88 88.

Gość Marzena lat 35

Często psycholodzy wydaja się być oderwani od rzeczywistości, niby chcą pomóc a nie potrafią, Pani psycholog Katarzyna Iwaszczuk z pokoju w głowie na warszawskim Bemowie, niesamowicie szybko mi pomogła, jest konkretna pomaga rzeczowo nie owija w bawełnę nie gada banialuków , mi pomogła z mojej nerwicy i niskiej samoocenie

Gość ewelina82111

Najbardziej polecę Ci klinikę PsychoMedic, która posiada aż 6 lokalizacji w naszym mieście. Możesz zamówić sobie u nich wizytę w każdej chwili, pod numerem telefonu 22 253 88 88 Możesz liczyć na pomoc i na pewno będziesz pod dobrą opieką. Wiem, że ciężko czasami rozmawiać o swoich kłopotach, ale tylko w taki sposób można wyjść z choroby.

W dniu 1.08.2018 o 07:29, Gość ewelina82111 napisał:

Najbardziej polecę Ci klinikę PsychoMedic, która posiada aż 6 lokalizacji w naszym mieście. Możesz zamówić sobie u nich wizytę w każdej chwili, pod numerem telefonu 22 253 88 88 Możesz liczyć na pomoc i na pewno będziesz pod dobrą opieką. Wiem, że ciężko czasami rozmawiać o swoich kłopotach, ale tylko w taki sposób można wyjść z choroby.

Warto zapisać sobie numer do ich kliniki. Posiadają wielu świetnych specjalistów,l którzy znają się na swojej pracy. To bez wątpienia jedna z lepszych klinik w Polsce. Dobrze, że świadomość zdrowia psychicznego wciąż się rozrasta i zaczynamy o nie coraz bardziej dbać.