Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Keisha

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kleosia

W Psychomedic są dobrzy specjaliści, którzy skutecznie prowadza różne terapie. Jeśli chodzi o psychiatrów, to na http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ można doczytać zakres działań i poznać specjalistów. Wszyscy mają doświadczenie. Zaleta jest mozliwośc umawiania wizyt w weekendy.

Ja muszę przyznać ze odwiedziłam 3 lekarzy specjalistów w Warszawie zanim trafiłam na tego odpowiedniego. Taki lekarz musi wzbudzać nasze zaufanie, poczucie bezpieczeństwa. Znalazłam to w gabinecie dr. Izabeli Zduńczyk-Bogiel. Pracuje na Chmielnej w Psychologgi. Doświadczona, przemiła Pani Lekarz. Trochę zajęło nam zanim doszła co mi dolega, ale leczenie dobrała profesjonalnie i skuteczne. Nasze sesje polegały na poprawie moich myśli, poprawienie oceny itp. Nie będę opisywać konkretnego przypadku, ale podeszła do mnie z chęcią prawdziwej pomocy, tak jak każdy lekarz powinien podchodzić do pacjenta.

Przez jakiś czas chodziłem do psychologa Adama Konrada Lewanowicza. Nie jestem wstanie porównać go do jakiegoś innego psychologa, bo to jedyny z jakiego usług korzystałem, ale myślę, że to dobry wybór, ponieważ ma niskie ceny i spotkania z nim naprawdę pomagają.

Ja leczyłam się u dr Izabeli Zduńczyk-Bogiel. Pracuje w Psychologgia.pl Bardzo oddana pacjentom Pani Lekarz. Jestem niezmiernie zadowolona że akurat do niej trafiłam. Od pierwszego spotkania zyskała moje zaufanie, co się rzadko zdarza. Ciężko spowiadać się na forum ze swoich problemów *psychicznych* więc o nich raczej nie będę mówić, ale o Pani Izabeli z chęcią wspomnę. Bardzo ciepła kobieta, nie tylko lekarz, ale wyrozumiały i ciepły człowiek. Widać od razu że chce pomóć, nie pracuje z pacjentami za karę, ale naprawdę chce pomagać. Jeśli chodzi o leczenie, to diagnoza padła dość szybko, terapia i leki odpowiednio dobrane więc z czasem dochodziłam do siebie. Jedyne co mogę więcej powiedzieć to dziękuje Pani Dr.

Bardzo dobrze rozumiem co przezywa osoba z nerwicą lękową, sama borykam się z nią od jakiegoś czasu. Milam to szczescie, ze od razu trafilam z polecenia do dobrego lekarz psychiatry. Zostalam zdiagnozowana, wlaczona farmakologie i poszłam na terapię. Wszystkie te czynniki wspólnie sprawily, ze dochodze do równowagi. Moją lekarką jest dr Iwona Ptaszyńska, przyjmująca w Help-Medical w centrum Warszawy. Ciepła, serdeczna i z dużą wiedzą medyczną. mysle, ze osoby z nerwicą lękową będą zadowolone z pomocy. Jesli ktos nie wie, gdzie szukac to podaje namiar na stone poradni: www.help-medical.pl

Ja również byłam w tym ośrodku Psychologgia, tylko u innego lekarza. Byłam u psychoterapeuty Krzysztofa Dziewulaka. Moja rodzina podejrzewała u mnie nerwice, w sumie ja też już miałam niejakie pojęcie że coś się dzieje. Nie mogłam sobie pozwolić aby to jakoś się rozwinęło bardziej. Moja rodzina potrzebowała normalnej matki. Pan Krzysztof Dziewulak bardzo mi pomógł, wpłynął na mnie. Podczas terapii poznał powody mojej nerwicy i zaczęliśmy prawidłową terapię. Jak dla mnie specjalista od od nerwic. Bardzo spokojny i cierpliwy. http://psychologgia-plus.pl/krzysztof-dziewulak.html

Gość Pomelska

Ja miałam podobne objawy. Depresja, nerwica i początki zaburzeń psychicznych. Nie sądziłam że to zaszło tak daleko, dopiero uświadomił mi to mój terapeuta. Chodziłam na terapię do Krzysztofa Dziewulaka w Psychologgia na Chmielnej. Bardzo konkretny i bardzo sympatyczny zarazem terapeuta. Nie spodziewałam się takiego podejścia, bardzo dobrze się u niego czułam. Tak spokojnie, bezpiecznie, jak nigdzie nie licząc domu. Bardzo się ciesze, że udałam się do tego psychoterapeuty, miałam bardzo szybko pierwszą wizytę, więc też szybko zaczęliśmy działać z leczeniem i terapią. www.psychologgia.pl

Gość MoniaWiel

Ja chodziłam do psychoterapeuty Krzysztofa Dziewulaka. Jak dla mnie super. Czułam się dobrze będąc u niego na wizycie, czułam zaufanie dzięki temu nie miałam problemu by rozmawiać o kryzysie jaki przechodziłam. Dobrze dobrana terapia, dobre podejście do pacjenta to jest to co się ceni. Kolektyw Psychologgia skupia samych dobrych specjalistów. www.psychologgia.pl

W www.Psychologgia.pl chodziłam do psychiatry dr Izabeli Zduńczyk-Bogiel. Najlepsza. Przede wszystkim sympatyczna kobieta. Posiada obszerną wiedzę i duże doświadczenie. Leczenie jakie dobrała do moich zaburzeń zmieniałśmy tylko raz w przeciągu bardzo długiego leczenia. Jak dla mnie najlepsza doktor. Byłam kiedyś na nfz i mi nic nie pomogli, a tu od razu po pierwszej wizycie poczułam się lepiej. Nie mówie zdrowiej, ale lepiej, bo wiedziałam i czułam że w końcu zajął się mną ktoś kto chce mi pomóc i komu na tym zależy.

Gość Amanda51

Jeśli chodzi o psychitarę to polecam zdecydowanie dr Izabelę Zduńczyk-Bogiel z Chmielnej. Naprawdę wspnaiała kobieta, widać od pierwszego kroku, że chce pomóc. Można u niej poczuć się spokojnie i bez stresu ani wstydu opowiedzieć o wszystkim. Bardzo skuteczne leczenie, leki nie za mocne ani nic. Terapia dostosowana do realnych problemów, a nie strzelanie *a nóż może pomoże*. www.psychologgia-plus.pl

Ja ze swojej strony mogę polecić psychologów z Psychomedic na Filtrowej. Uczęszczałam tam wiele razy na konsultacje psychologiczne w różnych momentach mojego życia. Zawsze została ciepło przyjęta, wysłuchana i zrozumiana. Tutaj można znaleźć więcej informacji: http://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ A numer telefonu do kliniki, to: 22 254 88 88

Gość natalia8667

Ja również miałam nerwicę. Piszę,że miałam bo po serii psychoterapii myślę,że udało mi się uporać z choroba. Oczywiście przez jakiś czas wypierałam ten fakt, tłumaczyłam sobie,że po prostu mam taki trudny okres ale z miesiąca na miesiąc było gorzej i to skłoniło mnie do szukania pomocy. Wybrałam się do terapię do pani Doroty Braniewskiej. Bardzo ciepła pani psycholog, mogę napisac,ze każda wizyta w jej gabinecie jest tak jakby ukojeniem dla mojej duszy. Atmosfera w gabinecie jest bardz o dobra, dzięki jej terapii nie mam już nerwicy ( a mialam ją przez lata).

Gość Bartek Wolski

Dla wszystkich tych, którzy mają problem zamknięcia w sobie, samotności i poczucia wartości podobnego do maltretowanego dziecka w szkole... zachęcam do odwiedzenia ośrodka MY MIND w Warszawie. Prowadzi go pani Ewa Guzowska - psychoterapeuta, który pomógł mi jak i setkom innych osób. Pani Ewa zaraża pozytywną energią i wpiera wartości które są w życiu naprawdę ważne :) https://www.znanylekarz.pl/blog/author/ewa-guzowska/

Ja chodziłam do psychiatry dr Izabeli Zduńczyk Bogiel z www.psychologgia-plus.pl i mogę wystawić tej lekarz dobrą opinię. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dobiera indywidualne i właściwe leczenie. Już po krótkim czasie było mi lepiej. Wiem że to też zasługa leków, ale jednak gdyby nie Pani Dr. to bym w ogóle se nie poradziła. Kobieta chce pomóc i to widać. Nie traktuje podmiotowo.

Gość Karanka

Może psychoterapeuta? Wiesz co, ja chodziłam właśnie do psychoterapeuty choć też myślałam, że potrzebny mi był psychiatra. W Psychologgia trafiłam akurat na Krzysztofa Wierzbickiego. Okazało się, że psychoterapeuta wystarczył, nie musiałam iść do psychiatry. W ogóle Klinika bardzo porządna więc spokojnie możesz się do nich udać i otrzymasz odpowiednią poradę do kogo co i jak. www.psychologgia-plus.pl

Ja mogę polecić panią psycholog Elżbietę Grabarczyk, bo sama do niej chodziłam. Konkretna babka, wspierająca i uważnie słucha. I nie ma problemów z psychoterapią, jak się przyjmuje leki, bo współpracuje też z psychiatrami. Ma swoją stronę: http://ppp-salamandra.blogspot.com/

Ja chodziłam do psychiatry w Psychologgia. Pani Izabela Zduńczyk Bogiel. Bardzo fajna lekarz. Doskonale rozumie pacjenta, stawia szybką diagnozę i leczenie, które podejmuje jest niezwykłe skuteczne i szybkie w działaniu. www.psychologgia-plus.pl

Miałam dość spore problemy z odżywianiem. pomógł Mi Pan Maciej Żurek z Chmielnej. genialna klinika. Wszyscy tam byli tacy mili, sympatyczni, wszystkich interesowało co mi jest. Pan Maciej od razu mnie zdiagnozował, przeprowadził ze mną prawdziwą pierwszą rozmow co i jak, jak będzie przebigać cała terapia itd. Bardzo rzeczowy człowiek. Dobrze mi się z nim pracowało i problemy powoli przestały istnieć. Warto pamiętać że nigdy nie ma efektów tak od pstryknięcia palcem... Na wszystko potrzebny czas, ale trzeba o tym pamiętać i się nie zniechęcać. http://www.psychologgia-plus.pl/maciej--urek-.html

Na nerwicę najlepiej pomoże Ci Pan Krzysztof WIerzbicki. Sama się u niego leczyłam z nerwicy i depresji. Trwało to troche, ale skrupulatnie i konsekwentnie chodziłam na terapie. Widać było efekty więc nie rezygnowałam. W końcu ukończyłam i pozbyłam się wszystkich problemów. Czuje się dobrze, nie mam z niczym problemów. Jak dla mnie bardzo skuteczny psychoterapeuta. Polecam. Pracuje na Chmielnej. www.psychologgia-plus.pl

Gość adrianna39

Ja chorowałam przez lata na nerwicę lękową. Na terapię zdecydowałam sie dopiero na początku tego roku Czego trochę się wstydzę bo powinnam wybrać się na to dużo wczesniej... Leczę się u pani Aleksandry Urbaszek. Przyjmuje prywatnie na Limanowskiego w strefie myśli. Jestem zadowolona. Pani psycholog jest konkretna. ma dobre nastawianie do pacjenta. Najważniejsze jest to,że z każdą kolejną wizytą widzę u siebie dużą poprawę.

Izabela Zduńczyk Bogiel z Psychologgia. Najlepszy psychiatra w mieście. Genialna kobieta z wielką wiedzą i bardzo szerokim uśmiechem. Zawsze uśmiechnięta, sympatyczna. Miło się z kimś takim rozmawia i przechodzi leczenie, wiedząc, że temu komuś zależy na nas, na naszym zdrowiu. Klinika mieści się na Chmielnej i warto ją odwiedzić.