Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból barku, łopatki i ręki przy zawrotach głowy i mdłościach

Gość justyna86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,od kilku dni zle sie czuje, mam zawroty głory(ciemno mi sie robi przed oczami),mam mdłości,, ale nie wymiotuje, przez ostatnie dwa, trzy dni,pobolewalo mnie z lewej strony serca, a dzis od rana strasznie mi dokucza bol lewej strony barku i łopatki, do tego reke lewa mam osłabiona, nie moge nia tak wszystkiego robic jak prawa akis czas temu mialam problem z arytmią serca, serce walilo jak szalone. a co najgorsze mam 26 lat dopiero..... boje sie ze moze byc cos nie tak, co o tym sądzicie?....

A nie mozesz iśc na pomoc dorazną i powiedziec co się dzieje ,zrobią ekg i będziesz wiedziała co jest grane czy to zwykły nerwoból czy coś innego ?Pytac na forum to bez sensu trochę bo wróżek tu nie ma ,można coś doradzić ale nie zbadać przez internet .

Mam identyczne obiawy, zawroty glowy bardzo uporczywe do tego mdlosci...robilam wszystkie badania ,jakie tylko mogly byc mozliwe badania krwi w normie, wszystkie badania laryngologiczne ....skaner glowy ikregow szyjnych, wszystkie mozliwe badania neurologiczne....jestem zdrowa...problem moze byc z miesniami kregoslupa tak zasugerowala laryngolog...i cos mi sie wydaje ze miala racje ...Zacznij chodzic na basen cwicz i sciagaj lopatki...ja mam zapisana akupukture basen cieple oklady na plecy *fango* powinnas sprobowac i Ty .Pamieta ze bol plecow promieniuje dajac zludne wrazenie ze boli nas serce