Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy po atakach serca u nastolatka

Gość Autor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam 14 lat. Wszystko w moim zyciu bylo ok do 30 czerwca. Wtedy mialem *atak serca. 150*min, ledwo stalem na nogach. bylem w szpitalu dali kroplowke i do widzenia, byles za dlugo na sloncu. jednak od tamtej pory mam takie dolegliwosci jak zawroty gl Tak jak wyzej, przepraszam nie zobaczylem

Tak i dzisiaj bylem u kardiologoa zapisalem sie na holtera ale dopiero pod koniec pazdziernika. Zrobila mi EKG i mowi ze jakby cos bylo to by wyszlo a ja mam rytm zatokowy 100-110/min. Sluchala serca i nic. Ja nie wiem co jest. Wczesniej bylem w szpitalu i robili mi USG, tomografia, rezonans i wszystkie inne badania w tym morfologia nic nie wyszlo groznego. A echa serca mi nie chca zrobic. Czasami sie boje ze umre i nachodza mnie czarne mysli. Od 2 mcy nie jestem normalny i czuje sie jakbym byl w innym swiecie. Jestem zagałuszony, mam dziwne uczucie na sercu, zawroty głowy, wrazenie ze zemdleje w ogóle jakby mi mozg nie pracował. Niedługo szkoła ja nie wiem jak bede funkcjonował. A czy te zawroty, zagaluszenia moga byc spowodane zacma wrodzona (nie widze na oko od urodzenia), mam prawie calkiem zarosnietą zrenice troszke jest czarnego. Biore hydroksyzyne w syropie i melise. Pomocy ;/