Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość kefir

Rekomendowane odpowiedzi

Witam też miałem taką diagnozę>Dystonia neurovegetativa czy jakoś tak.To nic innego jak kolejny medyczny mezalians.Lekarze piszą taką diagnozę gdy nic nie wykryli i nie wiedzą jaka jest przyczyna dolegliwości.Jeśli cieleśnie żle się czujesz dalej drąż temat u lekarzy.Jeśli jednak czujesz,że to ma podłoże w psychice to może do psychologa trzeba zapukać?Ja miałem taką diagnoze w 2003 i w tym roku znów byłem w szpitalu i już mam diagnozę natury fizycznej i psychicznej bo tym razem zrobili mi dokładniejsze badania.Ty zaliczyłeś rezonans jak nic tym nie wykryli to jesteś zdrowy na bank przynajmniej w tym miejscu co ci robili.To bardzo dokładne badanie,wyniki masz na płycie możesz jechać z nimi do jakiego lekarza chcesz(prywatnie :( ).Ja też się taką diagnozą wtedy przejmowałem ale to nie oznacza,że masz nerwicę to kolejny pic na wodę świata medycyny tylko przecież nie napiszą ci trafił do nas zdrowy i wyszedł zdrowy a pomimo to ledwo żyje ;)Jeszcze raz jeśli wyniki są dobre to masz powody by jednak pomyśleć o psychologu albo innych badaniach.Skąd to wiem co ta definicja oznacza?Od lekarza .Pozdrawiam