Gość Admin Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak oceniacie serwis www.Kardiologia.prv.pl ? - podoba sie Wam.Czego w nim brakuje,co zmienić? Zapraszam takze do pozostawiania wpisow w Ksiedze gosci.Admin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Truck Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Trafilem na ten serwis dopiero dzisiaj i musze przyznac, ze jest bardzo ciekawy i przejrzyscie wykonany. Jak narazie sprawia bardzo dobre wrazenie i zawiera wiele interesujacych artykulow, ktore szukalem i nie moglem nigdzie znalesc. Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 Bardzo mi się spodobała. Przejrzysta, czytelna, sporo wiedzy. Coś jeszcze będę mogła dorzucić kiedy jeszcze trochę poczytam. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Malgorzata Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Musze pogratulowac. Jestescie pierwsza polska strona internetowa(ktora znalazlam, a szukam od dawna)dokladniej opisujaca wady serca u dzieci - szkoda tylko, ze nie wszystkie. Moja 20-miesieczna coreczka ma zespol hipoplazji lewego serca czyli wade, o ktorej niestety nie wspominacie. A szkoda. Wbrew panujacym opiniom, coraz wiecej dzieci z HLHS zyje i tak jak moja Marta, ma sie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi