Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Marcepana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie wiem czemu to akurat wypadlo na mnie ale wracajac raz ze sklepu widzialam cgnake ktora chciala wejsc do sklepu tez ile innego widziala ze ide to nie weszla i czekala ja przechodzac kolo niej w myslach myslalam sobie o nie cyganka itd itp.. nagle uslyszalam jak ona powiedzilala do mnie cos w stylu umrzecie czarnula umrzecie... chociaz ja nie jestes na 100 procent pewna czy to tak brzmialo i teraz sie zastanawiam czy jest mozliwe ze ona bez zadnego kontaku ze mna bez zadnego wrozenia mi itd mogla wiedziec ze umre ??? czy powiedziala to po to bo widziala ze nie jestem nia zainteresowana i nawet na nia nie patrze i chciala mnie sprowokolwac do tego zebym podeszla do nej a potem ona by mnie na wrozenie naciagnela ??.. wiem ze jej celem bylo chodzenie i nagadywanie ludzi ze powrozy bo pytalam sie potem tych dziewczyn co tam pracuja w tym sklepie i powiedzialy ze chciala wrozyc .. potem kolezanke spotkalam tez mowila ze jej sie pytała powrózyc pięknotko powrózyc jej sie tak zapytała byc moze mnie tez tak zapytala nie wiem.. co o ty sadzicie jest sie czym przejmowac jesli to bylo ze powiedziala ze umre to to tez nie jest zadna nowosc bo wiadomo wszytscy umrzemy kiedys a nie powiedziala mi kiedy ani nic poza tym co pisalam szybciej jak akurat szlam to nie bylo nikogo na ulicy moze to byla jej taktyka w jakims sensie ....w kazdym razie trafila na super osobe z nerwica ktora i tak wystarczajaco sie boi wszytskiego heh no fajnie ..

No to Amerykę odkryła cyganicha .Gdyby umiała przepowiadać przyszłośc to nie włóczyła by się po ulicach tylko siedziała w apartamencie w Paryżu ........głupie babsko coś palnie a ty wierzysz .Trzeba było ją pogonić albo torybką przez łeb walnąc .

Gość kamil 100

Kochani byłem u dziewczyny w Warszawie , ona mówi ile będzie się miało dzieci zgodnie z kolejnością wszystko sie sprawdzilo!!!!!!, zanim mi powrózyła dałem jej najpierw zdjęcie ciotki , żeby powiedziała ile ciocia ma dzieci,powiedziała ze ciocia ma dwie córki i syna , ale drugą córką pochowa lub już pochowała.Szok !!!!!!!!! faktycznie jedna córka zmarła dwa lata temu na zawał.Kontakt do tej dziewczyny namiary podaje mail wrozenie.karty@wp.pl , ze zdjęcia też wrózy nie trzeba jechać do Warszawy , brała 50 zł od osoby i od zdjęcia teraz nie wiem.Pozdro k.l

Gość rozbawiona

Drogi Kamilu prawie na każdym forum czytam Twój wpis, kropka w kropkę ( kopiuj- wklej?) aż tak bardzo zafascynowany jesteś wróżką u której rzekomo byłeś czy to tylko reklama Pani wróżki.?...przepraszam ale nie chce mi się wierzyć, że ktoś zadaje sobie tyle trudu zaglądając na każde fora związane lub nie z tematem aby bezinteresownie zareklamować kogoś lub coś. Pozdrawiam.