Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Szymq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wczoraj wybrałem się na godzinę na rower na ~1h. Gdy wróciłem do domu, zacząłem sie masturbować (robię to od czasu do czasu) i po dojściu do erekcji odczułem silny ból głowy, najbardziej odczuwalny z tyłu głowy. Był to ból a za razem puls. Rozumiem, że przy masturbacji ciśnienie potrafi podskoczyć ale do takiego stopnia jeszcze nigdy mnie nie spotkało. Najgorsze jest to, że dziś jak sie obudziłem bolała mnie głowa(do teraz boli troszke) i boję się, że to może mieć związek z wczoraj. Postanowiłem to sprawdzić przed chwilą i po jakichś 30 sekundach masturbacji mocny ból głowy wrócił. Przestraszyłem się..wziąłem apap x2 i bół troche ustąpił. Myślałem, że wczoraj mnie tak wziął ten bół bo może po wysiłku fizycznym na rowerze ale widocznie nie. Doradźcie coś. Powinienem sie przejmować? Mam 17 lat.

Gość bez imienny kuba

Mnie 3 dni temu zaczęły te bóle łapać tak mocne ze płakałem z bólu przed wczoraj znów próbowałem i to samo ale wczoraj zrobiłem to inaczej na spokojnie cały czas siedziałem albo leżałem i zero bólu starałem sie przy tym nie zmęczyć