Gość Marcin791009 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mam pytanie, czy systematyczne picie yerby może źle wpłynąc na serce? Cytuj Odnośnik do komentarza
billymarks Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Raczej nie. Systematyka to np. 2 yerba dziennie i tak w kółko. Co innego kilka yerba w ciągu dnia. Kofeina jest zdrowa dla serca, ale jej przedawkowanie już raczej nie. Także jak nie przedawkujesz kofeiny unikniesz kołatań serca i innych przykrych zaburzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin791009 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mi bardziej chodzi o to czy wogóle yerba moze być szkodliwa dla serca. Piję od jakiegoś czasu dość regularnie i generalnie nic się złego nie dzieje, ale gdziesz czytałem, ze zwiększa puls itd... Mam bardzo sporadyczne napady częstoskurczu dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
coffeenka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Herbata yerba mate zawiera kofeinę i teobrominę działa pobudzająca. Usuwa zmęczenie może dlatego. Jeszcze jedno: [Url=http://zak-studio.home.pl/]reklamują[/url] ten napój jako napar pomagający zwalczyć raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi