Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Najprawdopodobnie mam arytmie serca.Jeszcze nie do konca jest to potwierdzone,ale lekarz podejrzewa..czekam na wyniki holtera.W nocy złapał mnie straszny ból z prawej strony pleców ktory promieniuje do brzucha i pachwiny.Nie moge chodzic ,lezec itp.wszystkie podstawowe czynnosci sprawiaja ogromny ból.Lekarz zapisał mi naproxen,który nie złagodził bólu nawet o 1%,potem zapisał mi codeine ,ten lek pomógł mi tylko na tyle,ze moge bez bólu leżeć,ale ruszac sie juz nie moge bezbolesnie ,no i dał mi rowniez diazepam(nie wiem poco).Reasumując, wszystko okazało sie nie skuteczne,nadal boli jak chol..a. Czy przy arytmi serca mogę stosowac ketonal? Znajoma pielegniarka mi go dała,ale ja sie waham go wziąść,chociaz kusi strasznie,bo jestem wykonczona tym bólem.Dodam,ze oprocz tych lekow ktore napisałam nic innego nie biore.

Staraj się leżeć na brzuchu z poduszką pod nim żeby rozlużnić mięśnie pleców .Bierz Diazepam tak jak lekarz przepisał i spróbuj w takim razie Ketonal (rozwala niestety żołądek ).Trzeba by było zobaczyć na zdjęciu co tam w plecach się dzieje ,być moze dysk wyskoczył .Niestety leczenie długo trwa i nie przejdzie po jednej tabetce ...