Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Zmartwiona1980

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.08.2012 o 14:37, Gość Zmartwiona1980 napisał(a):

Czy to moze być objaw nerwicy? Stopy mi mrowieja non stop, a czasem plecy głowa, usta, kawałki dłoni? i czesto przechodza mnie ciary i dostaję gęsiej skórki......Elektorlity niskie,a le w normie. Tarczyca leczona. Jestem 2 miechy po porodzie.

Hej mam takie same objawy co Ty jestem 3 miechy po porodzie. Możesz mi dać kontakt do siebie? Kamila

W dniu 6.08.2012 o 20:48, Gość ania05 napisał(a):

Nie nie jestem lekarzem a pielęgniarką .Sm dotyczące różnych okolic ciała zdarza się bardzo rzadko ,najczesciej są to nagłe niedowłady ,połowiczne widzenie itp.które mijaja po krótkim czasie .Cofają się by przy następnym rzucie choroby pogłębić się i zostać .Jeśli masz mg na dolnej granicy to kup sobie jakiś dobry preparat magnezu plus wit.B6 i pobierz ale jakiś czas nie tydzień tylko ze 2 miesiące .Pamiętaj że ten poziom miałaś oznaczony we krwi a poziom w tkankach moze być jeszcze mniejszy .Byłas u neurologa z tymi mrowieniami ?Jeśli nie to idz i powiedz wszystko ,niech da na rezonans głowy ,łaski nie robi .

Czy można poprosić o kontakt do Pani ?