Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności i nerwy przy nerwicy a możliwość zawału

Ozi198

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mecze sie z nerwica 10 lat.Historia znana na tutejszym forum .Mam pytanie gdyż wczoraj sie bardzo zdenerwowalem z pewna osoba i boje sie o zawał . Jestem niewysłane bo nie mogłem zmrozyc oka ciagle gdy badałem puls miałem ponad 100 -120 teraz jestem wykończony i puls tez mam wysoki jest mi moze słabo boje sie ze mogę dostać zawał co myślicie ? Moje główne problemu w nerwica to dusznosci na przemian z derealizacja bądź uczucie mdlenia Kołłątaja serca itp

Ania05 jestem od 3 lat na amitryptylinie i meliska nic nie da ;/ właśnie sie z żona wczoraj poklocilem ze nic nie robię nie pracuje itp a ja nie potrafię chodziłem 1,5 roku na indywidualna terapie i nie pomogła 6 sierpnia sie sie zapisałem na grupowe boje sie ze żona ode mnie odejdzie przez to i na dodatek od 6 mirsiecy mamy goldenke suczke a moja żona nie chciała psa ja myślałem ze on mnie uspokoi a ona ciagle ze pies robi szkody i wczoraj siemspalowala i poszła do teściowej ;/ co robić ?

Hm ....nie wiem co masz zrobić .....porozmawiaj może z żoną ,nie mam pojęcia .Ale mając 27 lat nie dostaniesz zawału .....z powodu zdenerwowania .Jeśli żona nie rozumie Twoich problamów to ja już na to nic nie poradzę ,wytłumacz jej że psiak podrośnie i nie będzie już niszczył .A co do pracy ?Nie mam pojęcia ,ciężko mi się wypowiadac na takie tematy .A meliska cię uspokoi ,albo idz na dorażną moze coś zleci ci lekarz do twojego leku żeby mocniej zadziałał to się uspokoisz .

najpierw chcialam ci serdecznie podziekowac za odpowiedz mialam pare razy robine ekg nawet wysilkowe i wszystko dzieki bogu ok ale gdy przychodzi ten lek paniczny to ja strasznie sie boje ze od tego dostane zawal jeszcze raz serdecznie ci dziekuje alu pozdrawiam

Przeczytaj forum -nerwica objawy ,jak sobie z nimi radzicie? Robiłeś badania wyszLy dobrze ? Nie dostaniesz zawału!!!!!!! Chyba że przypadek jakiś sprawi ale na zasadzie jak cała reszta poulacji,która ma zdrowe serce i nagle cos się wydarzy.Nie przejmuj sie ale tez na co Ci te awantury? Faktycznie poczytaj,posłuchaj dobrej muzyki,spacer z psem -uwierz szkoda życia i nerwów ani to cos zmienia a zabiera radość z życia

Gość pomocy 123

Wiem zei takmi tu nikt nie pomorze ale niemam z kim pogadac to napisze znowu mnie bierze ta okropna panika a co najgorsze boje sie ze dostane zawal:( straszne uczucie juz niemoge:( z tym zyc z wiecznym potwornym strachem boze co ja mam robic jak z tym walczyc czasem niemam juz sily.

Jeśli czujesz się aż tak bardzo źle, że nie możesz normalnie funkcjonować to idź do lekarza psychiatry, porozmawia, przepisze jakieś leki i na pewno poczujesz się lepiej, oczywiście nie od razu ale po jakimś czasie odczujesz pozytywne skutki. Zawałem się nie martw bo go nie dostaniesz, jakbyś miała dostać to już byś dostała. Pozdrawiam!