Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Interpretacja wyniku RTG przy zawrotach głowy i kołataniu serca

Gość lanek

Rekomendowane odpowiedzi

Wynik badania - Skrzywienie boczne w prawo. Zniesienie fizjologicznej lordozy. Niezrosniecie blaszki przedniej przednio-gornej krawedzi trzonuTH(6 - wada rozwojowa. Do tego mam guzki schmorla i martwice jalowa kosci klatki piersiowej. tj. chyba choroba schuermana? czy cos takiego. biore vicalvit, propranolol, hydroxyzyne, magnezin, witaminy b6 i b1 oraz neopasmine. u lekarza bylem kilka razy. powiedzieli ze z nerwow. zaczeli krzyczec ze nic mi nie jest. mam silne zawroty glowy tak jakbym sie zapadal i silne bicie serca rano po snie i przy zmianie pozycji na boczna. odczuwam dusznosci i bol klatki piersiowej. wizyte u kardiologa mam pod koniec sierpnia. jestem oslabiony, ledwo zyje. to trwa juz miesiac. mialem 2 ataki naglego szybkiego bicia serca. bardzo prosze o pomoc. dodam tez ze nie mam juz takiego apetytu jak kiedys.

Witam, Choroby kręgosłupa - skrzywienia, stany zapalne stawów kręgosłupa, dyskopatie, mogą być przyczyną dolegliwości w klatce piersiowej, szczególnie jeżeli dotyczą jego odcinka szyjnego i piersiowego. Jeżeli zawroty głowy będą się powtarzały, poza wizytą u kardiologa, warto odwiedzić neurologa i laryngologa.