Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle i kołatanie serca a promieniowanie monitora

Gość AdamKURDE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AdamKURDE

Witam! Mam problem juz od roku albo dwóch lat z sercem - cały czas mnie boli, rwie i bije mi szybciej, a ekg mi wykazało dobry wynik. Chciałbym wiedzieć co mam zrobić, a jeszcze bardziej - czy jak bije mi serce szybciej to po prostu szybciej moje serce przestanie oddychać, bo z tego co wiem jak dobrze bije to ileś tam lat max może bic, a jak bije mi cały czas szybciej to nawet jak naprawię je to po prostu nie będzie już bić i jest większe ryzyko, że mając swoje lata umrę o pare dni czy ileś tma wcześniej. Prawda? Drugie pytanie - czy promieniowanie komputera/monitora może wpływać źle na serce? Bo jestem informatykiem i siedzę przyznam długo przy komputerze - muszę. Praca, pracą. Mam nadzieję, że nie. Myślałem sobie, że bije wraz z promieniowaniem czy jakoś tak i sie przystosowuje.

Przebadaj gruntownie kręgosłup,szczególnie piersiowy .Ile to tętno wynosi ?Może pijesz hektolitry kawy albo coli tudzież innych specyfików ?I stąd to szybkie bicie ? Do xxx -nie chce wiedzieć co ty z żoną robisz na tej pracującej pralce a potem się dziwisz że ci serce wali 1200 na minutę :)

Wali pewnie dopalacze a puzniej sie dziwi ze mu serducho fiksuje ciągła praca po nocach nic dziwnego do tego pewnie z 5 kaw na dzień. A co robie z żonką na tej pralce to juz moja słodka tajemnica skarbie,pewnie ty o takich żeczach to możesz pomażyć he he !!